Zdravím uživatele fóra NB.cz, jsem novy uživatel NB Acer TM 5520G ( LX.TKP0C.001) a potřebuju poradit, měl jsem předinstalován OS Linpus a změnil jsem ho na WinXP, stáhl jsem všechny ovladače a nainstaloval co bylo potřeba vše jede jak má, jenomže jsem ke svému typu NB nenašel ePower Management a tak jsem našel nějakou starší verzy, vše fungovalo jak má dokud jsem NB nevypl od site, potom mi to automaticky vyhodilo BOSD (Blue Screen of Death) a po odinstalováni ePowerMan to zase funguje i bez sítě na napájení z baterie, neznáte tedy někdo nějakou funkční verzy pro muj typ NB, která by nedělala problémy?
Děkuji
NB Acer TM 5520G-402G16Mi
NB Acer TM 5520G-402G16Mi
Naposledy upravil(a) Pedrous dne 15 zář 2007 14:44, celkem upraveno 1 x.
asi jediné funkční musí být tady http://support.acer-euro.com/drivers/no ... _5520.html Pokud ti to nejde doporučuju reinstall woken a pokud ani potom kontaktovat výrobce, ale v případě, že se jedná o nelegální wokna výrobci ani nepiš nejspíš ti napíše, že máš nelegální OS a na vyřešení problému se ti vykašle.
tento účet již není aktivní.
Na acer strankach to urcite nenajde,protoze acer dodava k tomuto modelu Emproving pouze pro visty.Kontaktovat je taky nepomuze,bo acer primo pise ze nepodporuje win XP,tudiz nemuze cekat od aceru podporu.
Ja to resim pomoci NHC - notebook hardware control.
Skvela ulitka,lepsi nez E od aceru.
Akorat mi nespolupracuje s Nvidia powermizer,tzn ze grafika bezi porad na plny vykon.Snad to opravi dalsi verze
Kdyby jste znali nejaky podobny sikovny programek,sem s nim
Ja to resim pomoci NHC - notebook hardware control.
Skvela ulitka,lepsi nez E od aceru.
Akorat mi nespolupracuje s Nvidia powermizer,tzn ze grafika bezi porad na plny vykon.Snad to opravi dalsi verze
Kdyby jste znali nejaky podobny sikovny programek,sem s nim
Acer 5520 gemstone Turion X2 tl56, 2GB ram, GF 8400M, 160 GB hdd Win XP
Windows XP mam original, to co jsi mi zde ukazal je na Vistu, tak nevim zda-li to pobezi i pod XP. Zatim jsem nasel na strance http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=102912 odkazy na jakesi nove verze tech Acer Empowering Technology a jsou pro XP vyzkousim kdyz nepujdou nainstaluju tebou navrhovany ePower . Zatim díky!
EDIT:
Díky těm novým verzým z toho odkazu co jsem našel to už nepada a vše funguje jak ma. Takže jsou plně funkční na TM 5520G a WinXP.
EDIT:
Díky těm novým verzým z toho odkazu co jsem našel to už nepada a vše funguje jak ma. Takže jsou plně funkční na TM 5520G a WinXP.