Zajimal jsem se o tento new Gemston style uz od ohlaseni, a shodou okolnosti mi nestihli opravit muj skoro 2 roky stary notes(Acer) a tudiz nabidli 35 kuliku... Nabidka, ktera se neodmita...
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jak jsem jiz napsal, vcera jsem si koupil tento notes s DVB-T tunerem a 250GB diskem....
Designove vypada luxusne, to jo...
Ted minusy:
Predem upozornuji a doufam, ze pouze me dorazil spatnej kus...
Pote co mi prisel, nesel zapnout, po hodine zjisteno ze ma spatny kontakt mezi baterkou a konektory notebooku a tudiz nejaky zkrat jej vypinal.
Jel jsem tedy vyhradne na Siti.
Dale se mi nelibilo prohybani klavesnice od stredu doprava (opravdu silné).
Zvuk: Tesil jsem se jaky to bude mit zvuk kdyz to vsichni chvali a ono ejhle... Na max hlasitost v tom chrasti tak, jako kdyz Spanele pouzivaji ty sve palicky pri tanci(ted nevim jak se tomu tanci rika)....Opravdu neposlouchatelne...
Subwoofer: Pri zapnuti ci vypnuti jsem v zadnem pripade nepoznal rozdil v kvalite zvuku...
Celkove ze zvuku obrovske zklamani.... ovsem stale doufam ze se jen ke dostal spatny kus...
Vykon ve hrach:
CoD4 1024x768 na Full bezi hodne pekne(jsem necekal)
Battlefield 2 Demo = bezi krasne na Full, ovsem hral jsem jen Multi sam pro sebe (PB me proste porad kickoval, nevim proc).
Crysis: Tak trosku zklamani jak z vykonu tak i ze hry.... 800x600 Shaders a Shadows Low, zbytek Medium... a nebeha to tak, jak bych si predstavoval = Cekal jsem vic.
Bioshock: Po odehrani videa a znaku hry Cerna obrazovka(cetl jsem tu ze je to zpusobeno Driverama) = Nevim, ale rad bych aby se k tomu vyjadril nekdo, kdo to na tomto notesu hral a podelil se o to, na jakych Detailech to hral, atd....
Teploty: Opravdu VYSOKE!! Vlevo dole i nahore nehorazne!! topi.... (Asi HDD a Grafika).
Vse testovano na dodavanych Win. Vista...
Mozna to vypada, ze ho hanim a dle meho nazoru bych i mel, ale stale doufam, ze jen ja jsem dostal spatny kus, a ze ten novy, ktery prijde pozitri bude naprosto v poradku...
Apeluji timto na Stastne majitele, aby o nem neco napsali at mam utechu ze proste jsem to byl jednou JA, kterymu se jednou nepostestilo...
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
I'll be back...
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)