![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Acer aspire 5520
-
- guru
Na integrované kartě (čili diskutovaná GF7000M) není vhodná na žádné hry, snad jen ty hoooodně staré. Sdílená paměť, malé takty, málo pipelines = malý výkon. Ale pro zajímavost, rozjel jsem na tom NFS: Pro Street na LOW detaily na 800x600 a stejně se to sekalo. Hrajeme na tom Call of Duty 1, CS 1.6, jinak klasiky typu GTA2, Motocross Madness 2 atd... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
guide píše:to Delfin
A jaky hry hraješ na ty 5520 ? , dá se na tom hrát aspon na nízký detaily?
No tak rozjel jsem na tom NFS Most Wanted 800x600 na plný detaily, nebo 1024x768 na střední, F.E.A.R jsem taky rozjel na stření detaily 800x600, ale po deseti minutách plynulé se to začne a nevím proč kousat, pak jsem na tom rozjel NFS Carbon, na střední detaily 800x600 a sem tam se to kouslo, ale hratelný, Pro Street jsem spustil, ale nehratelný i na low detaily. Pak jsem zkoušel ještě FarCry, běží plynule, bez sekání na střední detaily, ale nevykresluje se mi tam voda a písek. Call of Duty 2 se mi ani nerozjede, píše mi to to samé co u čtyřky, invalid 2D textures....a konec, přitom tuhle hru bych měl rozjet v pohodě. A se staršíma hrama jako je Soldier of Fortune 2, nebo Alien vs. Predator2 to jede na plný detaily i max rozlišení. Já myslím že ta grafika zvládá větší zatížení, ale potřeboval bych ty novější ovladače, abych jí využil naplno... I když počítám s tím, že na plný detaily a rozlišení novější hry hrát nepůjde...
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
K tomu CoD 2.
U mně je zajímavé to ,jsem předpokládal že je to starší hra ,že mi pojede na plné detaily . Nejede. Jede mi na minimální detaily a ještě se seká jak prase takže nehratelné.
CoD 4 je podle mně vytvořena asi jinak ,ta jede na střední plynule.
Ještě si nahodím Zaklínače tak potom poreferuji jak běží.
U mně je zajímavé to ,jsem předpokládal že je to starší hra ,že mi pojede na plné detaily . Nejede. Jede mi na minimální detaily a ještě se seká jak prase takže nehratelné.
CoD 4 je podle mně vytvořena asi jinak ,ta jede na střední plynule.
Ještě si nahodím Zaklínače tak potom poreferuji jak běží.
Acer Aspire 5520G-502G25Mi,
AMD Turion 64 X2 TL-60, 2x 1GB DDR2, 250GB, NVIDIA 8600M-GS 512MB, NVIDIA 630M
AMD Turion 64 X2 TL-60, 2x 1GB DDR2, 250GB, NVIDIA 8600M-GS 512MB, NVIDIA 630M
zdravim, mel bych na vas obrovskou prosbu! Chci poprosit nejakou hodnou dusi, ktera by mi poslala recovery dvd na aspire 5520g. Samozrejme pokryju naklady a jestli neco navic, to je na vas, ale kdyz jsou ty vanoce
kdyz tak me kontaktujte na mail plevakr@seznam.cz. Jiz predem hrozne moc dekuji!!! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
plevis píše:zdravim, mel bych na vas obrovskou prosbu! Chci poprosit nejakou hodnou dusi, ktera by mi poslala recovery dvd na aspire 5520g. Samozrejme pokryju naklady a jestli neco navic, to je na vas, ale kdyz jsou ty vanocekdyz tak me kontaktujte na mail plevakr@seznam.cz. Jiz predem hrozne moc dekuji!!!
hah......tak takovej dobrak asik nikdo nebude enbot s tim recovery je spjat klíč na ktery je nalepen na tele booku........a kdybys ho dal na dva booky tak jeden bude řvát že je nelegalni pokud zapnes aktuualizace.........
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
hah......tak takovej dobrak asik nikdo nebude enbot s tim recovery je spjat klíč na ktery je nalepen na tele booku........a kdybys ho dal na dva booky tak jeden bude řvát že je nelegalni pokud zapnes aktuualizace.........
No na acer servisu rikal, ze zadam pri instalaci ten muj product code a melo by to byt v cajku, tak nevim... A nevis nahodou co se stane kdyz zacnu instalovat vistu stahlou z netu a dam pri instalaci ten muj product code?
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Tak jsem nakonec sehnal potřebné ovladače a dokonce jsem spustil i COD4, sice je tam všechno na nejnižší detaily a rozlišení, ale hratelné... Stáhnul jsem si nVidia ForceWare 158.18, přepsal jsem tam nějkej inf soubor, kterej jsem si taky stáhnul a pak už to stačí jen nainstalovat, tak a konečně je problém vyřešen, teď má dušička pokoj...
Pro ty co mají stejný problém, tak ty ovladače i ten inf soubor jsem stáhnul zde:
http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... opic=13809
Pro ty co mají stejný problém, tak ty ovladače i ten inf soubor jsem stáhnul zde:
http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... opic=13809
lukyn.v píše:Nevíte prosim někdo, jak je to v případě záruky, když HDD zformátuju, rozdělim podle svého a nainstaluju Visty tím způsobem jako plevis výše?
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)