Acer Aspire 5520g - erecovery problém
Acer Aspire 5520g - erecovery problém
Zdravim, mám problém, mám originál visty klasicky na skrytym hardisku + jsem si udělal zálohu na hardisk (má něco kolem 6GB, tak si myslim že to neni komplet) a přerozdělil jsem si hardisk, z původích 60 a 60GB na 35 a zbytek, no a samozřejmě mě to nejde přeinstalovat, kvůli změněné velikosti, je nějaká možnost jak to ještě nainstalovat? Díky moc za pomoc
no tak to bude velikej problém to recovery tam dostat zpátky..........vypálíl sis to recovery na DVD? to je taky důlezite ! jinak jakmile tam spustis to reovery tak poctej s tim ze to bude problem a asik to ten disk rozdeli zpet na 15gb skryta+70gb C: a 70GB D: tak nejak !!! jakmile zmenis tu velikost tak pri spusteni recovery s disku by se to melo preformatovat celej disk sám a rozdelit dle výrobce
Chci poprosit nejakou hodnou dusi, ktera by mi poslala recovery dvd na aspire 5520g. Samozrejme pokryju naklady a jestli neco navic, to je na vas, ale kdyz jsou ty vanoce kdyz tak me kontaktujte na mail plevakr@seznam.cz. Jiz predem hrozne moc dekuji!!!
Zdravim, mam problem....sloucenim disku jsem ztratil svou zalohu a jak uz to byva nestihl jsem ji vypalit....mam Acer Aspire 5520G-502G25Mi a tak sem se chtel zeptat jestli by se nasla nejaka dobra duse ktera by mi udelala ve winech zalohu na DVD a neposlal mi je.....kdyby se nekomu chtelo muj e-mail je petr.hanz@centrum.cz. naklady zaplatim......predem dekuji