Acer Aspire 5100 5101 - změna OS a ovladače
Acer Aspire 5100 5101 - změna OS a ovladače
prosím poraďte-mám Acer Aspire 5101 s Win XP HMC. K dokončení instal mi to vytvořilo image systému na 2 DVD. Když bych chtěl dát jiný systém, musím drivery dát z image dat nebo jak vlastně. Jsem z toho jelen Petr
Win XP HMC
...něco takového mne napadlo, ale nevím, jestli v těch images jsou všechny ty utility, co tam mám nainstalované a proto se toho bojím, tento systém samostatně asi není co? Každopádně dííík za odpo!!! Petr
Nevim jak si to predstavujete, z img dost tezko vyberete soubory pokud je to instalace. Idealne je si to instnout z img, najit slozku s ovladaci a vypalit. Pripadne nejlepe si postahovat vsechny drivery k danemo modelu z internetu
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
-
- občas něco napíše
Ahoj, taky mi to vytvořilo 2 dvd
Ahoj,
Naposledy upravil(a) liskovecjiri dne 12 lis 2011 11:22, celkem upraveno 1 x.
Blbne mi totiž Empowering manager - po spuštění to hlásí nějaký kraviny, tak bych to rád přeinstaloval.
S jakou úrovní oprávnění ti to zlobí? Setkal jsem se s tím, že v některých nižších úrovních oprávnění se EM opravdu chová podivně, na tom samém stroji s administrátoskými právy je to OK. Jinak prapodivné chování aplikace není obecně důvod k přeinstalaci systému, windowsy od doby 2000 jsou VELMI stabilní systém. Pokud něco zlobí, bývá spíše příčina v tom, než v OS. Co zprávy z logu? není tam návod k řešení?