Při hře se vypne
Při hře se vypne
cauvec,naskyt se mi novej problem mam acer 8004LMi a kdyz delam cokoliv na NB(poustim pisnicky,jsem na netu,upravuju fotky) tak je vse ok.ale kdyz zapnu hru tak cca po 5-30 minutach se mi notebook proste vypne.nevite co to je?díky
-
- píše často
Ahoj, nevim, jestli to bude tím co jsem měl já. Taky nevim, jak ten notes máš starý, já měl starší acer tm a taky se mi to stávalo.. Při hře nebo při delší zátěži se vypl (pravda že se taky přehříval).. Prostě jsem ho profoukl vysavačem, trochu to pomohlo, ale nic moc (myslim že u mě byl problém v hdd).. Tak jsem promazal skoro celý hdd, udělal nějaké defragmentace a tak a ntb jel jako hodinky a nevypínal se ani při hraní a větších zátěžích...
Acer Aspire 5920G - 302G16N CT2Duo T7300/ 2x1024MB/ 160GB/ 1GB robson/ DVD±RW/ 15.4''/ NV8600M GT/ BT/ WiFi/ VistaHP
-
- píše často
Tak to je to přehřívání.. zvlášť, jeslti je dost citelný, že se přehřívá i přes klávesnici.. budď ten vysavač a nebo stlačenej vzduch-ten je na to asi lepší.. a pak to vysát.
Jinak já si ho vždycky rozeberu a vyčistím důkladněji dělám to tak každé 3 měsíce.
Jinak já si ho vždycky rozeberu a vyčistím důkladněji dělám to tak každé 3 měsíce.
Dell studio 1537
Fujitsu Siemens Esprimo M9400.
ASUS A6
Acer TM 4151 LMi
Nachystej mi uzenáče na snídani jsem zpátky!
Fujitsu Siemens Esprimo M9400.
ASUS A6
Acer TM 4151 LMi
Nachystej mi uzenáče na snídani jsem zpátky!
Určitě je to způsobeno tou teploutou. Pokud se hlavne procesor dostane ke krajním hodnotam teploty,tak cely počítač restartuje,slouzi to jako ochrana. Každopadne se při takovýchto teplotach znažne snižuje životnost CPU. Jak zde již bylo napsáno. Pořadnš vyčistit a taky bych doporucoval koupit nějakou chladící podložku na stul