Acer 5920G - Vista bez sietovych adapterov

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
skromny
občas něco napíše

Acer 5920G - Vista bez sietovych adapterov

Příspěvekod skromny » 09 úno 2008 15:54

PLS HEEELP...

mam tu notebook (Acer Aspire 920G) s Vistou (legalnou) a po jednom okamihu mi prestali fungovat vsetky sietove adpaptere. VRAJ sa dialo nasledovne - mam net cez kabel (Virgin, som momentalne v UK), mlady zapol pocitac a po nabootovani vocpal lankovy kabel z modemu... net nesiel, tak to vypol... potom som to zapol ja a pri vsetkych network adapteroch mam vykricniky (Wifi, Ethernet, Bluetooth, VMWare,...) predtym bolo vsetko v poriadku, naposledy som na letisku labzoval po nete cez WiFinu, nic som neaktualizoval, neinstaloval... Ked skusam preinstalovat drajvre, vyhlasi ze su aktualne, ked ho dam odobrat, je tam stale (s vykricnikom). Preinstalovat Visty sa mi moc nechce, ani len to CDcko nemam pri sebe, ostalo na SK.. Bezim momentalne na vykutranom CDcku s BackTrackom ale to beriem len ako nudzove riesenie...

Nestretol sa niekto s niecim podobnym?
Neporadi niekto nieco?

Diky moc vopred

mbelas
guru

Příspěvekod mbelas » 10 úno 2008 13:27

:D recovery, nouzový režim, poslední známá konfigurace nebo pod obnovení :D tak zkousej

Sniip

Příspěvekod Sniip » 10 úno 2008 23:34

Ahoj,
mám ten samý notas a měl jsem podobné problémy dokud jsem měl visty.
Třeba mi Lanko vůbec nenašel atd ...
Ale vždy mi to řešilo restart ...
To co píšeš ty se mi ještě nestalo. Každopádně bál jsem se přejít na XP kvůli ovladačům, ale je to v pohodě a problémy co jsem měl už nemám.
A dokonce když jsi v UK tak jsem byl jednu chvíli z Vist natolik zoufalý, že jsem si chtěl obědnat CD s ovladačema na 5920G z UK :arrow:
To bylo totiž jedinné místo kde jsem je našel k prodeji....

Hodně štěstí

Zpět na „notebooky Acer“