ACER - přednostní servis
když se tu bavíte o servisu Aceru...jakej má postoj ke strženejm šroubkům? ruší záruku?? já ho už měl několikrát totálně rozebranej a na šroubech je to dost poznat (hlavně na těch od procesoru)
Acer Aspire 5101 ANWLMi - AMD Turion 64 X2 TL-56, 1536 MB RAM, ATI X1100 256MB RAM, 120GB HDD Toshiba 5400 RPM SATA, Windows XP Pro SP3
Sony Ericsson P1i
To jste mi nemohli říct že tu nesmí být obrázky v podpisu?
Sony Ericsson P1i
krtek: asi bude problém, záruka ti nepadá když přidáš paměť, ale pokud rozebíráš MB ..co..přepastovals?
torch a votomtoje... co se má podělat, to se podělá i IBM, slušný zacházení i smůla na kus hodně ovlivní...
torch a votomtoje... co se má podělat, to se podělá i IBM, slušný zacházení i smůla na kus hodně ovlivní...
Naposledy upravil(a) fido dne 03 bře 2008 20:03, celkem upraveno 1 x.
já to rozebíral abych sundal chladič a vyčistil ho od prachu + jsem ten notebook čistil od coly kterou jsem na něj vylil
Acer Aspire 5101 ANWLMi - AMD Turion 64 X2 TL-56, 1536 MB RAM, ATI X1100 256MB RAM, 120GB HDD Toshiba 5400 RPM SATA, Windows XP Pro SP3
Sony Ericsson P1i
Sony Ericsson P1i
acer servis
Nemyslite ze acer by sa mal skor sustredit na kvalitu vyrobkov a nie na servis, urcite aj to je dolezite ale aj tak lepsie by bolo keby ste svoj notebook nemuseli nikam posielat. Acer je dobra znacka ale keci o kvalite ju zacinaju dost tahat dole. Tak podla mna politika kvalita ma spocivat na vyrobkoch a nie na servise. Urcite vas aspon chvilku stvalo ked ste chceli nieco na notebooku robit ale nemohli ste lebo ste ho mali niekolko 100 km od seba Ako som uz spominal kvalita notebookov a nie servis je dolezity... a pri tom sa robi meno znacky....
Silly:
nesouhlasim.
i acer umi udelat kvalitni notebook, jak treba dokazal v pripade travelmaet 5720g s horcikovym telem. skutecne pevne sasi ma. a kazi se nejen acery. divil by ses, kolik se podela treba dellu i jinych drahych znacek. ale u dellu se neco nahodou pokazi -> telefon -> next business day zaruka -> opravene...
u aceru se neco pokazi -> servis -> cekat -> cekat -> cekat -> mozna spravene...
neboj, acer pouziva ty same intel procaky a graficke cipy a hardy jako ostatni znacky, nemaji nejake specialni "sh!t edition"...
nesouhlasim.
i acer umi udelat kvalitni notebook, jak treba dokazal v pripade travelmaet 5720g s horcikovym telem. skutecne pevne sasi ma. a kazi se nejen acery. divil by ses, kolik se podela treba dellu i jinych drahych znacek. ale u dellu se neco nahodou pokazi -> telefon -> next business day zaruka -> opravene...
u aceru se neco pokazi -> servis -> cekat -> cekat -> cekat -> mozna spravene...
neboj, acer pouziva ty same intel procaky a graficke cipy a hardy jako ostatni znacky, nemaji nejake specialni "sh!t edition"...
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mám tu na stole Acer TravelMate 6592G a mám tenhle notes už rok jako jeden z nejoblíbenějších vůbec pro jeho kvalitní konstrukci, vyřešené (tiché) chlazení a dokonalou konektivitu. Je to podle mě notebook hodně nad průměrem.
Jsem přesvědčen, že notebooky umí Acer dělat hodně dobré (mimochodem dneska jsem si byl osahat 18" Gemstone Blue a myslim, že to bude bomba ). Naopak právě ten servis má největší mezery. Jestli se teď má Acer něčemu věnovat, tak určitě servisu.
Jsem přesvědčen, že notebooky umí Acer dělat hodně dobré (mimochodem dneska jsem si byl osahat 18" Gemstone Blue a myslim, že to bude bomba ). Naopak právě ten servis má největší mezery. Jestli se teď má Acer něčemu věnovat, tak určitě servisu.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
acer servis
Toto forum sa zameriava hlavne na riesenie problemov, ktore sa vyskytnu uzivatelom notebookov. Ako si mozete vsimnut, ktora znacka ma najviac prispevkov? (ACER, ak sa vam nechce klikat spät) Ale aj napriek tomu, ja som so svojim notebookom celkom spokojny, vista bezi ako bezi, call of duty 4 taky tak. Teraz chystam upgrade operacnej pamäte... No proste ACER je dobra znacka len niektory ludia jej kazia meno tym ze velmi poukazuju na ich poruchovost. No mozno ze aj ja, ale dufam ze to ostane medzi nami!
.. když bych měl smůlu na auto a prožíval dramata v servisech...tak automaticky zanevřu na značku jako takovou..to je nesmysl a stejně je nesmysl číst názory lidí, kterým se pokazi model notesu od firmy, kterou už neustále kritizují a reprodukují další názory, které si přečetli. Jak úsměvné Odmítat jiné názory či zkušenosti, ale žít ze svého dojmu..