gimli007 píše:Čau tak mě jak jsem ho vysál,už tak moc nehřeje. A pařit na stole s ubrusem, nebo na posteli pro něj není moc dobrý. Když na posteli koukám na filmek, tak pod něj dávám aspoň knížku nebo sešit, aby se nezabořil. A můžeš ho zkusit taky trochu vysát třeba to pomůže. A taky jsem si udělal z té pěnovky co byly u NB podložku aby byl trochu nadzvednutej takovou podložku... líp se chladí a klávesnice má lepší sklon a líp se na ní píše.
Chtěl jsem dát obrázek, ale nedá se vložit (jen odkaz na jiný stránky). Tak jen pro představu rozměry délka230mm, šířka 35mm a výška cca. 18mm (už je trošku zmáčklá) jinak se do ní asi po 2 dnech používání vytlačí ty nožičky a pak už se dá vždy přesně ustavit jak jste ji měli předtím. A pařit na něm moc nepařím, ale pak to otestuju jak si půjdu zalítat v AeroFly Professional Deluxe ten je docela náročnej tak uvidíme jak se bude zahřívat.
Teď už není tak hrozný to zahřívání jako spíš to zhasínání obrazovky a hlášky že "Ovladač zobrazení atikmdag přestal odpovídat a byl úspěšně obnoven". A když to udělá třeba 20x za sebou a pak ještě naskočí modrá obrazovka smrti a pak se restartuje tak už zuřím
No ono mi je jasne ze perina apod. nie su idealne podlozky, ale ked ma vyse 80 aj na idealnej podlozke- guma na podlahe a v izbe je cca 20 stupnov tak sa mi to nezda. Ja mam iba T7100, X2500 a mam ho pol roka. Ntb je prenosny pocitac a slovo prenosny chapem ako ze ho mozem mat aj inde ako na stole alebo nejakej doske... A podlozka toho moc neriesi lebo zasa sa on nemozem moc opret, ajked ked pozeram film tak aj ja podlozim dva obaly od cd. Je to asi jedina chyba co mi na nom vadi, ale ked som dnes hral HL2 a 5x za hodku ma to vyhodi do win ze sa ide za 60s vypnut tak tiez na*ere. Vypina ma to kvoli nastaveniu NTBHW control ale vyssie uz to nechcem davat az sa nieco nestane, ajked teoreticky este tych 105 by CPU mal vydrzat. Ked vypnem NTBHW control tak sa to uz nechce vypinat ale zasa cca 5x za hodku to spomalilo- asi o tretinu nizsie fps na par minut. Takze z kaluze do blata. Rad by som to reklamoval. Inak ako sledujes teplotu GPU na X2500? Ja ju v Rivatuneri ani Atitools nemam zobrazenu a v NTBHW control iba CPU.