Acer Aspire 5920G (Santa Rosa +GF8600M GT) - zkušenosti
Cau lidi, nekde jsem se docetl, jak si mam zjistit verzi oladace graficke karty. To jsem nejak poresil a mam verzi 101.38.
Chci se zeptat, jestli by me nekdo mohl tady napsat podrobneji navod jak si nainstalovat novy ovladace na grafiku. Jsem takrka laik, takze to fakt udelam podle nejakeho navodu. V prednich strankach se to nejak resilo, to vim, ale moc jsem to z toho nepobral. Takze se radsi ptam znovu. Driveri ksem si nekde stahl, mam tohle XFastest 174.74 Vista32. Jak to teda nainstalovat. DEKUJI MOOOOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chci se zeptat, jestli by me nekdo mohl tady napsat podrobneji navod jak si nainstalovat novy ovladace na grafiku. Jsem takrka laik, takze to fakt udelam podle nejakeho navodu. V prednich strankach se to nejak resilo, to vim, ale moc jsem to z toho nepobral. Takze se radsi ptam znovu. Driveri ksem si nekde stahl, mam tohle XFastest 174.74 Vista32. Jak to teda nainstalovat. DEKUJI MOOOOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Mam problém! Najednou se mi zasekl počítač, přestala hrát hudba, tak jsem noťase restartoval, a už nejde nastartovat:(
Při zapnutí mi to napíše že nejspíš došlo k nějaký změně v HW nebo SW a nabídne mi to spustit počítač běžným způsobem a nebo nějakou opravu, v obou případech se jen načítaj windowsy, ale nenačtou se (teda běželo mi to asi půl hodiny a nic).
Nouzový režim - to samý:(
Je jiná možnost než přeinstalovat windowsy?
D.
Při zapnutí mi to napíše že nejspíš došlo k nějaký změně v HW nebo SW a nabídne mi to spustit počítač běžným způsobem a nebo nějakou opravu, v obou případech se jen načítaj windowsy, ale nenačtou se (teda běželo mi to asi půl hodiny a nic).
Nouzový režim - to samý:(
Je jiná možnost než přeinstalovat windowsy?
D.
Už máááám Acer Aspire 5920G (ty další čísla nevim z hlavy )
-
- občas něco napíše
ahoj, nevíteněkdo kde stáhnout Empowering Technology pro WXP? Potrebuju neco na správu výkonu (podtaktování). Na ofic strankach sem nasel jen pro Visty:
http://support.acer-euro.com/drivers/no ... _5920.html
diky moc za linky nebo nejakej upload
http://support.acer-euro.com/drivers/no ... _5920.html
diky moc za linky nebo nejakej upload
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Tak uz jsem to spravil, ale mam jinej problem - pri zapnuti se mi ani nenabootuje system, jen je tam cerna obrazovka a nahore blika podtrzitko:(
V BIOSu je bootovani nastaveno dobre. Nevite jak kdyztak sebrat ted z toho skrytyho oddilu na disku widle? pro reinstal.
Dik
V BIOSu je bootovani nastaveno dobre. Nevite jak kdyztak sebrat ted z toho skrytyho oddilu na disku widle? pro reinstal.
Dik
Naposledy upravil(a) kohout dne 14 dub 2008 20:26, celkem upraveno 1 x.
Už máááám Acer Aspire 5920G (ty další čísla nevim z hlavy )
-
- občas něco napíše
rada 174.xx je podle me urcite rychlejsi, a co sem zatim zkousel tak nejlip je na tom pro acer aspire 5920 asi verze 174.31 u tech dalsich me vykon zase poklesl.. sem zvedavej jak na tom bude ale 174.86 ale uz 2x sem se vracel k ty 174.31 konkretne k tomuhle: http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... opic=17737