ACER Aspire 5930G
Thorus píše:Tak takhle sekaný to GTA4 rozhodně nemám. Jdu zapnout fraps a zkusím jak mi to jde.
A s tou baterkou... neřekl bych že to vydrží moc dlouho. Maximálně tak hodinu. spíš méně. Ale při kancelářské práci, s vypnutou wifi a menším podsvícením mi to beželo asi 4 hodiny.
edit:/ Tak jsem nal na low Reflection, Water a na medium Shadow detaily, a šlo mi to v interiérech 30-50FPS a venku 19-30, podle toho kde jsem byl. Byla zrovna noc a mlha, tak nevím jak by to šlo za lepšího počasí ve dne, kdyžtak napíšu
tak toto nechápu....mě jede GTA 4 na nativní rozlišení min.detaily fps kolem 21 a to jsem ještě rád. Když je hodně objektů tak to klesne i na 17. Grafiku podtaktovanou nemam(3D Mark nějak 5800). Stahoval jsi nějake specialní ovladače pro GTA IV ??
Ovladače mám http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... opic=22670 . Možná mi to šlo díky tomu že to bylo v noci
Od té doby jsem to nehrál.
BTW. F.E.A.R. 2 (demo) mi jde plynule na maximální detaily

BTW. F.E.A.R. 2 (demo) mi jde plynule na maximální detaily

Pre Ten RAMDISK>
File -> Memory -> Unmanaged -> Configure
zaškrtnite:
Enable used of unmanaged memory
Dajte:
Pending -> reserved - 0
Pending -> Direct address - disable
a aj napriek výstrahe dajte OK
Unmanaged RAM by malo byť okolo 768, túto RAM nastavte ako RAMDISK a z vašej 3GB ramky by nemalo odobrať nič.
File -> Memory -> Unmanaged -> Configure
zaškrtnite:
Enable used of unmanaged memory
Dajte:
Pending -> reserved - 0
Pending -> Direct address - disable
a aj napriek výstrahe dajte OK
Unmanaged RAM by malo byť okolo 768, túto RAM nastavte ako RAMDISK a z vašej 3GB ramky by nemalo odobrať nič.
walker:
mmc pro duo?
nemas na mysli memory stick (MS) ?
pac MMC by mely byt, co vim, kompatibilni s SD, akorat maji o neco mensi tloustku a nemaji zamek proti zapisovani na kartu
mmc pro duo?
pac MMC by mely byt, co vim, kompatibilni s SD, akorat maji o neco mensi tloustku a nemaji zamek proti zapisovani na kartu
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
alfah4ns píše:walker:
mmc pro duo?
jo máš pravdu moje chyba.. ms pro duo
mno vono už u sveho fs ntb jsem měl problemy se zastrčenim do čtečky (misto kam se karta strakala bylo hodně blbě odhadnutelne bo ta dirka byla na sd) a tady ta karta v podstatě v ntb zmizi cela tak nvm nechtěl jsem to riskovat .. jinak sd čte určitě

Dotaz: stalo se vám někdy že když se ntb uspal tak se nekdy v pruběhu noci zapnul??? (že by nočni mury?

jinak další pociti ve srovnani s mym starym fs amilo .. tichučkej, lcd se vic vykle ne v pantu ale tak jakoby cele vrchbi víko nvm jestli je to jinak normalni ale fs bylo stabilnější, zvládá toho opravdu spoustu

celkově skvělá koupě