ACER Aspire 5930G
čau mám dotaz na :
" No s těma co jsem měl originálně když mi přišel tak to bylo 5562. Teď mám 5705 bodů s posledníma [odkaz] . Drivery 185.20 ani nezkoušejte, na tuhle grafiku jsou hrozny (5363 bodů) , psali to i ostatní na tom fóru co mají 9600M GT, takže to nebylo jen u mně. ""
mám na mysli ty 182.05 modifikovane Doxom (ale nevím co to znamená modifikované doxom ) Chci se se zeptat jestli ty ovladače jsou na notebook nebo jsou na desktop a musí se nějak předělat? díky moc za odpověd
" No s těma co jsem měl originálně když mi přišel tak to bylo 5562. Teď mám 5705 bodů s posledníma [odkaz] . Drivery 185.20 ani nezkoušejte, na tuhle grafiku jsou hrozny (5363 bodů) , psali to i ostatní na tom fóru co mají 9600M GT, takže to nebylo jen u mně. ""
mám na mysli ty 182.05 modifikovane Doxom (ale nevím co to znamená modifikované doxom ) Chci se se zeptat jestli ty ovladače jsou na notebook nebo jsou na desktop a musí se nějak předělat? díky moc za odpověd
Acer Aspire 5930G-733G25MN
Jsou na notebook, tady http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... opic=23114
Ale jestli je tohle tvůj první driver od Doxe a chceš ho nainstalovat, tak
1) odinstaluj NVidia Driver
2) restartuj PC, a jdi do nouzového režimu (F8 při spouštění)
3) přes Driver Sweeper ( http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... r-sweeper/ ) dej Analyze a Clean NVIDIA- Display
4) restartuj a nainstaluj ty drivery od Doxe
Ale jestli je tohle tvůj první driver od Doxe a chceš ho nainstalovat, tak
1) odinstaluj NVidia Driver
2) restartuj PC, a jdi do nouzového režimu (F8 při spouštění)
3) přes Driver Sweeper ( http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... r-sweeper/ ) dej Analyze a Clean NVIDIA- Display
4) restartuj a nainstaluj ty drivery od Doxe
dík za radu to bych asi zvládl.Já tam mám ovladače 180.70 myslíš že tam má cenu dávat ten 182.05 nebo jsou na tom stejně?
A jak by ti bylo potom kdybych se rozhodl dát tam potom od Nvidie? To bych to musel dělat zas podle tvýho postupu? sorry za blbý otázky ale nevyznám se v tom. je to muj první notebook.
A jak by ti bylo potom kdybych se rozhodl dát tam potom od Nvidie? To bych to musel dělat zas podle tvýho postupu? sorry za blbý otázky ale nevyznám se v tom. je to muj první notebook.
Acer Aspire 5930G-733G25MN
Zdravim, tak konecne som si nasiel cas na taktovanie grafiky a nakoniec sa mi podarilo ziskat v 3DMarku 6718 bodov, testovane vo WinXP 64-bit na driveroch 179.48 od nvidie a taktoch 620/1550/920 bez artefaktov. Teploty sa pohybovali do max. 80 stupnov s chladiacou podlozkou. Neviete niekto ako sa da znizit max. teplota grafiky pri ktorej sa vypne notebook ? Chcel by som to nastavit asi na 90 alebo 95 stupnov. Vopred dakujem za rady.
Screen z 3DMarku:
Screen z 3DMarku:
dnes se mi stalo, že myš jakoby neustále klikala pravým tlačítkem..odpojil jsem myš dělal to i tochpad...nevíte pls čím to?
EDIT: neřešte mám myš v prdeli..dělá to i kámošovi..ale enchápu čím to tak najednou když to včera bylo v pohodě..dnes sem zapnul notebook a už to jelo...
EDIT: neřešte mám myš v prdeli..dělá to i kámošovi..ale enchápu čím to tak najednou když to včera bylo v pohodě..dnes sem zapnul notebook a už to jelo...
ACER 5930g > Asus K53sv
Čau vím že je to mimo, ale napsat to musím. Servis aceru mě velice překvapil, když jsem četl, že oprava může trvat i měsíc tak jsem tam teno notebook nechtěl posílat, přehříval se mi procesor v zátězi (100 °C) nakonec jsem se odhodlal a musím napsat že jsem udělal dobře v pondělí si pro notebook přijela PPL a za týden mi ho také přivezli a opravený. A ti kdo říkají, že servis aceru je špatný nemají pravdu.
Mam jeden dotaz, ake takty ma grafika od vyroby. Ja som si tam dal najnovsi bios a takty som mal len 400/800/300 predtym neviem ake boli preto sa pytam. Otestoval som kartu na referencnych taktoch 500/1250/800
a v 3DMarku mam 5719 bodov co sa asi zhoduje s tym co ste tu niektory uviedli. Ale kedze ta karta je od vyroby podtaktovana a pokial viem tak ty co tu uviedli pocet bodov ju netaktovali tak este stale mi nieco neslape tak ako ma. Moja otazka teda je pri akych taktoch ste dosiahli uvedeny pocet bodov.
a v 3DMarku mam 5719 bodov co sa asi zhoduje s tym co ste tu niektory uviedli. Ale kedze ta karta je od vyroby podtaktovana a pokial viem tak ty co tu uviedli pocet bodov ju netaktovali tak este stale mi nieco neslape tak ako ma. Moja otazka teda je pri akych taktoch ste dosiahli uvedeny pocet bodov.
-
- občas něco napíše
M4jky píše:Mam jeden dotaz, ake takty ma grafika od vyroby. Ja som si tam dal najnovsi bios a takty som mal len 400/800/300 predtym neviem ake boli preto sa pytam. Otestoval som kartu na referencnych taktoch 500/1250/800
Přes co jsi to zjišťoval ty takty? Jestli přes everest zkus to třeba když schodíš nějakou náročnou hru na plochu a pak se podívat
Já mám dva notebooky a jeden mám právě Acer 5930. Stává se mi často že mi repráky vyluzují takový zvláštně podbarvený zvuky, jako kdyby to rachotilo. Stavá se to většinou když nějak zatěžuju harddisk (kopírování, stahování) že to prostě z ničeho nic začně rachotit. Jedinou věc na kterou jsem přišel která to dá zase do normálu je že všechno vypnu nechám běžet jen plochu a pak spustím winamp. Pak se to většinou spraví. Nikdy jsem nepochopil co to může dělat. Nemáte podobný problém? Můj spolubydlící měl podobnej problém na 6920