Michal píše:Měl jsem trochu strach, že to bude šmejd...jak mnoho lidí všude píše. Mám ho doma a nemohu si vubec stežovat! nna naročné aplikace je za ty peníze jedinečný a co se týče rozlošení ?? velke? a komu by to vadilo?? Když se ti na plochu vejde o 40% více než u standartu? pro cad ideal .a nic s menším bych nikdy nekoupil.
Acer TravelMate 8200 8204WLMi
dotaz
mel si jaky cd na konfigurace temto notebook, zeptam se protože ja mam 8202 a nebylo zadny , to me rika fa kde jsem to kupoval
dotaz
mam 8202 acer travelmate, nedostal jsem žzadny cd na konfigurace, kde jsen kupoval temto notebook mě bylo řešeno že tady nebylo žadny protože temto notebook ma jaky program ktery se umi pořadit pokud se něco stane na pevne disk, muže mě někdo informovat o ton ? , je to pravda je temto notebook ne ma žadny cd na konfigurace?, omlouvanse jsem cizinec a učim se českych
Rozhoduji se mezi koupi noteboku Acer TM 8202WLMi a 8204WLMi, jelikož se liší v podstate snad jenom výkonem procesoru (2x 1660 MHz a 2x 2000 MHz) ale cenový rozdíl mezi nimi je dost značný (cca 15 tis.)
Chci se zeptat:
1. zda rozdíl mezi výkonem těchto dvou procesoru se nějak závažně projeví při praci s grafikou, hudbou, případně při poměrně naročných 3D hrách. Vyplatí se investovat těch 15 tis. a pořídit si rovnou notebook s 2GHz procesorem?
2. alternativou pro Acer TM 8204WLMi (či ASUS 8202WLMi) se může zdát taky model Asus A6Ja-Q020H s Intel Core Duo T2400 1,83 GHz a rovněž Radeonem X1600, jeho cena je výrazně nižší (je i o něco mobilnější asi 15g), nicméně se neprodáva s Win XP Professional a i jeho provedení mi příjde o hodně slabší. Má cenu vůbec tuhle alternativu zvažovat?
Chci se zeptat:
1. zda rozdíl mezi výkonem těchto dvou procesoru se nějak závažně projeví při praci s grafikou, hudbou, případně při poměrně naročných 3D hrách. Vyplatí se investovat těch 15 tis. a pořídit si rovnou notebook s 2GHz procesorem?
2. alternativou pro Acer TM 8204WLMi (či ASUS 8202WLMi) se může zdát taky model Asus A6Ja-Q020H s Intel Core Duo T2400 1,83 GHz a rovněž Radeonem X1600, jeho cena je výrazně nižší (je i o něco mobilnější asi 15g), nicméně se neprodáva s Win XP Professional a i jeho provedení mi příjde o hodně slabší. Má cenu vůbec tuhle alternativu zvažovat?
bubuk píše:A ešte k tomu je 8204 lepšie spracovaná čo sa týka prevedenia ň... má tmavý plast a karbónové vlákna na LCD...+ cameru...
Práve som ho včera prevzal z rúk zásielkovej služby....JUPÍ to je paráda....práve som v štádiu installovania a vylepšovania tejto super mašinky....
Gratuluji , určitě se podělte s postřehy a s postřehy o "vylepšovaní" Časem jsem se dostal na boot systemu na 35 vtěřín (+/- 2 sec) - winXP pro, kdyz k tomu prictu inicializace meho adsl nebo wi-fi pripojeni tak nanejvýš do minuty se už hrabu v emailové schránce at me to napadne kdykoli popř. kdekoli coz je opravdu velice prijemne. Samozrejme ze s prichodem ffd chcete-li ssd disku, bude tento casovy udaj nekde na polovicni hodnote.. nicmene na mobilni masinu s 5400 otackami je to slusny udaj co myslite? Spolupracovník ma notebook znacky Dell Latitude D820 Laptop ve srovnatelne konfiguraci a je o poznani línějsí
No tak to se pochlub se svýma zkušenostma.bubuk píše:A ešte k tomu je 8204 lepšie spracovaná čo sa týka prevedenia ň... má tmavý plast a karbónové vlákna na LCD...+ cameru...
Práve som ho včera prevzal z rúk zásielkovej služby....JUPÍ to je paráda....práve som v štádiu installovania a vylepšovania tejto super mašinky....
No je to parádička som nadmieru spokojný....či spracovanie či výkon...je to delo!!! Už som skúšal na tom hry aj 3D soft a všetko bežalo ako hodinky....
a to som ešte nenahodil Catalysator (originál je tam 6.14) a už je 6.5.
Hral som NFS MW, TrackManiu, FEAR, LFS a všetko beží na plných detailoch...to NFS vyzerá úžasne!!! Display je takisto parádička TM hrám na 1680x1050 wide screen...A jas mám tak na +/-50%
dnes nahodím ten Catalysator nech sa bodíky ešte zvýšia
Spracovanie NB je super a už sa nečudujem majitelom lacnejších Acerov...ked s porovnaním s mojim majú o POLOVICU užšie PÁNTY na LCD a to sa už prejavý....Takže chápem ludí kt. nadávajú na Lowend Acery ale tieto najvyššie triedy+Ferrari sú bezproblémové....
ja mám pri štarte 36s.
Hral som NFS MW, TrackManiu, FEAR, LFS a všetko beží na plných detailoch...to NFS vyzerá úžasne!!! Display je takisto parádička TM hrám na 1680x1050 wide screen...A jas mám tak na +/-50%
Spracovanie NB je super a už sa nečudujem majitelom lacnejších Acerov...ked s porovnaním s mojim majú o POLOVICU užšie PÁNTY na LCD a to sa už prejavý....Takže chápem ludí kt. nadávajú na Lowend Acery ale tieto najvyššie triedy+Ferrari sú bezproblémové....
ja mám pri štarte 36s.
bubuk píše:Spracovanie NB je super a už sa nečudujem majitelom lacnejších Acerov...ked s porovnaním s mojim majú o POLOVICU užšie PÁNTY na LCD a to sa už prejavý....Takže chápem ludí kt. nadávajú na Lowend Acery ale tieto najvyššie triedy+Ferrari sú bezproblémové....
ja mám pri štarte 36s.
ono to tak vyzerá, že všetky Acer-y čo sa robia z karbonu sú bezproblémové to asi len plasťáky sú zle spracované
bubuk ako je na tom 8204 s chladením? pri bežnej práci (texťáky, web) a pri hraní ?
bubuk píše:No je to parádička som nadmieru spokojný....či spracovanie či výkon...je to delo!!! Už som skúšal na tom hry aj 3D soft a všetko bežalo ako hodinky....
ja mám pri štarte 36s.
Tuto informaci nemam prozatím "papírově" ověřenou ale mám dojem ze nerychlejsi verze Ati Catalystů je 6.2
Mixo:
Chladenie je úplne v poriadku až som sám prekvapený...vôbec sa to nezahrieva perffektne to odvádza teplo..Ani po dlhej práci nie je cítiť pod rukami teplo.
Pri bežných aplikáciach sa ventilátor púšta len niekedy väčšinou je ticho. A pri hrách tam beží stále (NFS, FEAR....) čo ma prekvapilo u TM tak ked nabehne tabulka s výsledkami sa dokonca ventilátor zastaví a rozbehne sa až ked jazdíš...Takže čo sa týka tepla som neočakávane spokojný
Pribinakk
Ty máš nahodený Catalyst 6.2??? Aké skóre máš v 3D06???? Ja som mal pri Catalyst 6.14- 1886 a ked som dal 6.5 tak mi to vyskočilo na 1990!!!! Ale čo si písal tému nedávno tak tam si uviedol skóre (3DMark06: 2304) ako to dosiahli???????
Chladenie je úplne v poriadku až som sám prekvapený...vôbec sa to nezahrieva perffektne to odvádza teplo..Ani po dlhej práci nie je cítiť pod rukami teplo.
Pri bežných aplikáciach sa ventilátor púšta len niekedy väčšinou je ticho. A pri hrách tam beží stále (NFS, FEAR....) čo ma prekvapilo u TM tak ked nabehne tabulka s výsledkami sa dokonca ventilátor zastaví a rozbehne sa až ked jazdíš...Takže čo sa týka tepla som neočakávane spokojný
Pribinakk
Ty máš nahodený Catalyst 6.2??? Aké skóre máš v 3D06???? Ja som mal pri Catalyst 6.14- 1886 a ked som dal 6.5 tak mi to vyskočilo na 1990!!!! Ale čo si písal tému nedávno tak tam si uviedol skóre (3DMark06: 2304) ako to dosiahli???????