Nj, to mně nenapadlo zkusit nabootovat ze sítě, díky.
Moje flashka umí bootovat, ovšem nenašel jsem, jak dostat ty recovery CD na flashku, taky k tomu mohl Acer dát návod, jak to používat...
ALT+F10 - Obnovení výchozí konfigurace - požaduje heslo ??
tak to máš říct hned http://www.mujeee.cz/navody/2008-05-16/ ... -klicenky/
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
Bezva, děkuji, už mám systém nainstalovaný Akorát jsem instaloval dvakrát, protože poprvé jsem poslechl článek, že se musí disk zformátovat jako NTFS a na tom mém prckovi byla díky tomu odezva půl hodiny na cokoliv. Takže FAT32, instalace FlashPoint driveru (nedoporučuji beta 4 patch 3, bylo to ještě pomalejší než bez něj, doporučuji beta 4 patch 2) a běhá v pohodě Teď už jen doinstalovávám pár věcí jako Windows Live Messenger, MS Office a tak (ale stejně by mě zajímalo, jak použít ty recovery CD)...
Core i5 750@3600 MHz, Gigabyte GA-P55-UD3R, 8 GB DDR3 1600 MHz, Sapphire Radeon HD 5770 Vapor-X, Kingston SSDNow V 64 GB, 2x320 GB RAID0 + 1 TB, 24"+22", Win 7 HP x64
Acer Aspire One 110-Bw
HTC HD2
Acer Aspire One 110-Bw
HTC HD2
No to by je vyšlo trošku dráž než jedno CD ne ?
ale bylo by to fajn, to uznávám nemusel by se s tím člověk drbat.
Ono koneckonců stačí koupit redukci z IDE/SATA na USB, stojí to pár korun a připojím tam jakoukoliv mechaniku nebo disk.
ale bylo by to fajn, to uznávám nemusel by se s tím člověk drbat.
Ono koneckonců stačí koupit redukci z IDE/SATA na USB, stojí to pár korun a připojím tam jakoukoliv mechaniku nebo disk.
Asus G51JX: core i7 1,6GHz, 8GB RAM, Nvidia GTS360, 64GB SSD + 1TB HDD, Win7 x64 ultimate CZ
Souhlas, já bych si klidně připlatil, kdybych dostal recovery médium na flashce.
Merlin_CZ: nebyl by, prosím, nějaký odkaz na tu redukci? Buď jsem stáhl nějaké špatné XP nebo ten postup instalace z flash něco mění, ale systém se chová divně, po startu zahlásí chybu v registrech a obnoví je ze zálohy, rozběhnout aktualizace je dost porod, nejde nainstalovat MS Office 2007 (že prý nejde přepsat nějaký systémový soubor), náhodně se objevuje BSOD a další problémy Zkusím ještě sehnat jinou instalačku, ale stejně bych tam radši dostal originální systém z recovery CD, takže externí mechanika nebo redukce bude nutnost...
Merlin_CZ: nebyl by, prosím, nějaký odkaz na tu redukci? Buď jsem stáhl nějaké špatné XP nebo ten postup instalace z flash něco mění, ale systém se chová divně, po startu zahlásí chybu v registrech a obnoví je ze zálohy, rozběhnout aktualizace je dost porod, nejde nainstalovat MS Office 2007 (že prý nejde přepsat nějaký systémový soubor), náhodně se objevuje BSOD a další problémy Zkusím ještě sehnat jinou instalačku, ale stejně bych tam radši dostal originální systém z recovery CD, takže externí mechanika nebo redukce bude nutnost...
Core i5 750@3600 MHz, Gigabyte GA-P55-UD3R, 8 GB DDR3 1600 MHz, Sapphire Radeon HD 5770 Vapor-X, Kingston SSDNow V 64 GB, 2x320 GB RAID0 + 1 TB, 24"+22", Win 7 HP x64
Acer Aspire One 110-Bw
HTC HD2
Acer Aspire One 110-Bw
HTC HD2
Tak redukce zakoupena v CZC (o pár peněz levněji a hlavně okamžitě) a systém byl obnovený během 20 minut. Nechápu, proč když je externí mechanika nutností, že jí nedají v ceně.
Acer Aspire One 110-Bw
HTC HD2
Acer Aspire One 110-Bw
HTC HD2
A asi taky proto, že pak by to bylo celé o nejméně 1000Kč dražší, viz.
http://www.alza.cz/externi-vypalovacka- ... d97276.htm
A to je nejlevnější kousek.
http://www.alza.cz/externi-vypalovacka- ... d97276.htm
A to je nejlevnější kousek.