Gogo:
jak si to myslel že chybí podpora?
jinak já 720p přehraju - ale některé části filmu jsou náročnější a některé ne a proto se mi i 720p začnou NĚKDY sekat...např. matrix2-první vteřiny filmu jak jsou všude ty zelené kódy matrixu...nebo bitka nea s naklonovanýma smithama na nádvoří. Tam se mi to pravidelně seká. Pokud použiju core avc, nebo DXVA(mpc hc) tak to jede v pohodě.
lioo:
to s těma cccp už mám ošéfované-z odkazu od gogo,je tam ten návod a v něm je napsáno to jak NEnechat přehrávat H.264 přes ffdshow ale přes coreavc(tím pádem i přes jiný dekodér - MPC video decoder který umí využít DXVA)...je to prosté, při instalaci cccp odškrtneš H.264 formát, o který se má cccp starat. tím pádem s H.264 budou handlovat jiné dekodéry (core avc,nebo MPC video decoder). to, že se mi o H.264 stará coreavc,nebo ffdshow,nebo MPC video decoder zjistím snadno- při přehrávání videa klinu pravým čudlem myši na video-filters a už vidíš seznam používaných filtrů (ale to ty jistě víš...takže to píšu jen tak pro ujasnění). vždy jsem tam měl MPC video decoder (pokud jsem tedy chtěl)
dxvachecker...alles gute

(tedy mám stejný výsledek jako ty...tak jak to má být)
btw. pro sledování úrovně zatěžování cpu doporučuju vypnout CnQ, nebo ve vistách dát schéma napájení "vysoký výkon"(XP-schéma napájení cokoliv jiného než "minimální spotřeba"), pak totiž cpu nebude měnit takty(nebo zřídka kdy) a proto se vytíženost cpu, měřené v % , nebude měnit jak podle nároků aplikací tak i podle výpočetní "kapacity" stanovené momentálním podtaktováním cpu...címž se to měření stává neobjektivní. Pokud se nastaví správné schéma,tak se cpu nebude tolik podtaktovávat(u xp vůbec) a proto budou měření využití cpu objektivní(ější).
Když jsem měl nastavené schéma napájení "rovnováhu",tak i přes použití DXVA , jsem měl využití cpu 40%. tak sem na to čuměl...a pak mě to napadlo...a už to bylo na těch správných 10%
...kéž by mi to psaní šlo takhle i u diplomky...