Baterie
 no s těma baterkama to je na dloouho, kdysik jak jsem mel aspire 5100 tak mi kapacita baterie zacal z niceho nic klesat po pul roce, bylo to období pres zimu ! v létě jsem si trosku vice pouzival a kapacita se vrátila na téměř původní hodnotu ! jinak trebas kamos ma asus a jede vetsinou ze site a sem tam baterku, a dobiji ji jak se mu chce a kapacita mu ani moc neklesla teda
  no s těma baterkama to je na dloouho, kdysik jak jsem mel aspire 5100 tak mi kapacita baterie zacal z niceho nic klesat po pul roce, bylo to období pres zimu ! v létě jsem si trosku vice pouzival a kapacita se vrátila na téměř původní hodnotu ! jinak trebas kamos ma asus a jede vetsinou ze site a sem tam baterku, a dobiji ji jak se mu chce a kapacita mu ani moc neklesla teda  mi na mém predchozim aceru jo....taky zalezi jak je baterka kvalitni
  mi na mém predchozim aceru jo....taky zalezi jak je baterka kvalitni 
Mno mě baterka vydržela dva roky v klidu a pak během měsíce to vzdala. teď jsem si koupil novou, sice to vyžralo moje prasátko, ale jsem spokojen proti původní má dvounásobnou kapacitu. teď s ní jedu skoro 4 hodiny při minimálním napájení. jinak bral jse mjí z firmy Batex slaný, seženou jakoukoliv baterku