Acer Aspire 5710g - problem bios
kur*a novej book a takove problemy......ja mel taky jednoho acera a toho jsem zkousel tak ze jsem posral recovery a pak jsem tam dal video na kterem bylo jen to že jak zapnu book z rezimu spanku (v xp) tak pískal.........a nenajel do woken...a to mi delal model 1652 a pak jsem dostal model 5101 a ten to nedal a tak jsem to poslal do servisu s tim videem a oni aniž bysi zkontrolovali zda-li to dělá to piskani tak vyměnili automaticky desku a disk a pritom s tim bookem nic nebylo...marasssssss
-
- píše často
yepi píše:No něco pravdy na tom bude protože sem po příjezdu domů zjistil že mi nefunguje mechanika..nechci ho tam hned vracet protože jej k práci docela nutně potřebuju..ale jakmile bude příležitost tak jim ho tam pošlu znova..přece jen mechaniku skoro nepoužívám takže mě to zatím moc netrápí..
Čím dříve ho tam dáš, tím větší je šance na uznání záruky...normálka ho tam dej a tak za 2 nebo 3 dny jim zavololej jak je na tom reklamace, když se nebude nic dít tak za další 2 dny zase atd. a oni to uspíší.
Jak jsem tu již na foru psal tak tam mám slušnej rekord s jedním notesem 3 reklamace za 14 dní...to se těžko překonává
Dell studio 1537
Fujitsu Siemens Esprimo M9400.
ASUS A6
Acer TM 4151 LMi
Nachystej mi uzenáče na snídani jsem zpátky!
Fujitsu Siemens Esprimo M9400.
ASUS A6
Acer TM 4151 LMi
Nachystej mi uzenáče na snídani jsem zpátky!