NEW Aspire 6920G-(45nmPenryn,NV9500GS 512MB,GEMSTONE BLUE)
tak panove, moje pritelkyne si prave koupila verzi 6920, a musim rict ze vypada opravdu libove. trosku se sice patla ten ovladac, jelikoz je opet ze stejneho leskleho materialu jako 5920, jinak pri psani ta klavesnice opravdu vubec nevadi, i kdyz take sem z toho mel zprvu strach. TV karta tam bohuzel neni, a ani dalkovy ovladac neni soucasti baleni, nicmene sme zjistili ze funguje ten co dodavaj k aceru 5920. Nechtene nam to posutelo media center na obou notebookach.. Displeje jsou u obou modelu naprosto shodny pouze 6920 ma širší ale o to zase nižší.. Což me by nevyhovovalo na psani ve wordu ale na filmy je to parada.. jeste me nadchnul zvuk, ktery opravdu s kvalitou polepsil.. (i kdyz si myslim ze u 5920 na tom nebyl spatne, ale 6920 je to fakt nadhera.. ) windowsi i pres to ze je v NBku 4Gb ram tak se nainstalujou 32bit..
ptejte se..
ptejte se..
kámoš to dneska dotáhl poprvé do školy...teda čekal jsem že mě ta šase nadchne víc, není škaredá ale že by to byl design po kterých se všichni budou prát, to nehrozí. Jinak na výkon je to docela slušná věc.
Acer Aspire 5101 ANWLMi - AMD Turion 64 X2 TL-56, 1536 MB RAM, ATI X1100 256MB RAM, 120GB HDD Toshiba 5400 RPM SATA, Windows XP Pro SP3
Sony Ericsson P1i
To jste mi nemohli říct že tu nesmí být obrázky v podpisu?
Sony Ericsson P1i
To jste mi nemohli říct že tu nesmí být obrázky v podpisu?
Zitra vam ho nafotim v akci.. Dneska sme ho cely odpoledne instalovali.. Zatim mam pouze fotku jak sme vybalovali http://picasaweb.google.cz/Andr3Wcz/Not ... 9173943826
Jinak co se týče výkonu, v 3dmark sme to neměřili ale vista bodu to dalo 4.5 (což si myslím že je úměrné ceně)
Jinak co se týče výkonu, v 3dmark sme to neměřili ale vista bodu to dalo 4.5 (což si myslím že je úměrné ceně)
myslite ze staci pri 16" displeji rozlisenie 1366*768, rozmyslam o tomto modeli http://notebook.cz/notebooky/Acer/As6920G-6A4G25MN