Acer Aspire 7730G
a mozes z toho externeho napr. aj bootovat?? pretoze by som chcel skusit XPecko, kvoli tomu co mi sekaju tie stare hry cez DirectDraw, a vcera som sa to pokusal nahrat na 8GB flashku (aj mi ju BIOS nacital, aj som na to XP nainstaloval, ale po prvom restarte instalacky mi uz hlasi ze disk je chybny a neda sa nabootovat z neho)
este by som sa chcel spytat, ci ste uz niekto niekedy flashovali BIOS na NB.. pretoze mam takpovediac unikatny BIOS, ktory sa neda nikde stiahnut a chcem vediet, ci ten BIOS co stiahnem z ACERu ci mi aj ponukne vytvorit zalohu toho povodneho co tam mam, alebo len natvrdo naflashuje novy
este by som sa chcel spytat, ci ste uz niekto niekedy flashovali BIOS na NB.. pretoze mam takpovediac unikatny BIOS, ktory sa neda nikde stiahnut a chcem vediet, ci ten BIOS co stiahnem z ACERu ci mi aj ponukne vytvorit zalohu toho povodneho co tam mam, alebo len natvrdo naflashuje novy
grino píše:tak dnes mi prisiel z aceru ramik na druhy hdd a ta redukcia na sata noze do notebooku .... stalo ma to 26 € ... proste drahe to je, ale co ma sklamalo je to ze som si musel vykrutit 3 skrutky z prveho disku, lebo asi ich to stalo vela namahy dat mi k tomu aj skrutkyna ten ramik .... uz ked sme pri tom .... aspon ta redukcia mohla byt v cene notebooku a nie si to doobjednavat za 26€ ......
můžeš mi říct z kama si to objednával a jak si to vyřešil s těma šroubkama ? taky plánuju tam ještě dát druhý disk, no mám tam hodně roidnného videa :D:D jo a ještě to.... neklesla nějak výdrž baterky dolů ?