Notebook mám doma, ale nastal jeden problém. Při používání notebooku, se mi občas sám odsebe prostě utiší zvuk aniž bych to něják ovlivnil, přitom hodnotu zvuku mám pořád stejnou. Děje se to jak při videu na youtube, tak při hře. Stačí potom program vypnout a zapnout a většinou je vše v pořádku - ale je to otrava.
Pár mých postřehů (i5, 860M):
- ten touchpad je prostě boží, už jsem měl xx notebooků, ale s žádným se mi tak dobře nepracovalo, jako s tím co má nitro.
- IPS displej mám poprvé na očích a velmi se mi líbí podání barev a sytost černé barvy
- teploty při vypnutém turbu kolem 80-85 ´C. Při zapnutém 90-95´ přitom je notebook stále tichý a při zapnutém zvuku při hře vás neruší.
Měl jsem Asus G750JS takže můžu pororvnat - asus měl sice lepší teploty (kolem 75) ale zato byl v zátěži o trochu hlučnější něz přávě nitro.
- všechny konektory na jedné straně jsou opruz, mám zapojené napájení, myš, sluchátka a HDMI kabel a to klubko drátů byste nechtěli vidět.
- výdechy chlazení jsou umístěné tak dobře, že při sledování FHD videa na youtube vleže je teplý vzduch vypouštěn na nohy což v zimě někdo jistě ocení, nicméně já ne (ventilátory přitom něběží).
Notebook má hodně plusů i mínusů, ale osobně jsem s ním spokojen a za poměr výkon/cena se mu nedá nic vytknout, mě osobně vyhovuje a pár let nebudu muset otázku notebooku řešit.
Pokud máji potencionální kupci nějáké otázky tak mi napište soukromou zprávu