ACER Aspire 5930G
-
- občas něco napíše
No mám dotaz... když si vezmes notas na kolena (nebo i na stole) tak jestli se ti nezdá ze spodní strana displeje je svetlejsi (napr kdyz mas cernou obrazovku tak je to videt dobre).
Jo a tu 1mm mezirku tam mam taky, ale nerekl bych ze to necemu vadi.
A zmacknuti "panacka" spusti Acer Arcade Deluxe (takova strasne zbytecna predinstalovana multimedialni Acerovska blbost).
Vypaleni recovery disku mi to nabidlo hned pri doinstalovani systemu. (3 DVD)
A zmacknuti "panacka" spusti Acer Arcade Deluxe (takova strasne zbytecna predinstalovana multimedialni Acerovska blbost).
Vypaleni recovery disku mi to nabidlo hned pri doinstalovani systemu. (3 DVD)
Thorus píše:No mám dotaz... když si vezmes notas na kolena (nebo i na stole) tak jestli se ti nezdá ze spodní strana displeje je svetlejsi (napr kdyz mas cernou obrazovku tak je to videt dobre).
no panacek to sice spusti.Ale na 6920 to lze spustit i kdyz mas vyply pc a spustis si s tim music
Ja vim,ze jsem mel uz udelat zalohu pred tim.ale ted teda kde ve Vista to najit?Zatim mi na plose bezi proc intalovani ted to mam na 9/33
a tak me to jenom zarazilo,ze ten sasi je velice kvalitni.Display do rotace nejde.ani promacknout nejde videt. ale ten spodek je trosku mekksi.ale to asi vsechny.
Acer Aspire 5930G-844G32Mn
Intel Core 2 Duo 2,26GHz, 2x2GB, 320GB-5200ot, GF 9600GT DDR3, DVB-TV
Wawer Rewold píše:Co ty tlačítka na těch stranách? Sice to máš chvilku ale i tak
talacitka vyzkousim,jak doinstaluji. Ale jinak co jsem mel moznost hned na zacatku pred zapnutim. Prva strana je uplne napevno.Prijde mi to taky jako dotykove.Muzes si vsimnout ze vlastne jde o celou listu a ne o jednotlive tlacitka jako tomu je na leve strane
Acer Aspire 5930G-844G32Mn
No dotykove jsou jen ty tlacitka (lista) napravo. Ty nalevo jsou "mačkací".
L vedle zapínání mi svítí jen když je notebook připojený do sítě. Ta čára dál nesvítí, na ní jsou ukazatele Caps/Num Lock a pracovani disku.
McAfee jsem nenainstaloval, a i tak uz tam byl nejaky trial. Vsechno jsem dal pryc, misto toho mam Avast, Spybot a CCleaner.
L vedle zapínání mi svítí jen když je notebook připojený do sítě. Ta čára dál nesvítí, na ní jsou ukazatele Caps/Num Lock a pracovani disku.
McAfee jsem nenainstaloval, a i tak uz tam byl nejaky trial. Vsechno jsem dal pryc, misto toho mam Avast, Spybot a CCleaner.
Hm, když mi systém nabízel zálohu, neměl jsem bohužel doma patřičná média, abych to mohl provést, tak jsem dal připomenout později (asi dvakrát nebo třikrát jsem systém takto musel odbýt), jenže další nabídky jsem se již nedočkal. Pokud by se vám někomu podařilo zjistit, jak se k tomu vrátit, budu velice rád, mně se zatím nedaří...
Tak už jsem to našel. Program, který to zprostředkovává se jmenuje eRecovery. Nejedná se, pokud vím, přímo o vypálení systému, v popisce programu se píše:
Jinak pro tuto zálohu je opravdu potřeba 3 DVD nebo 14 CD.
Tak a já jdu na to
Vytvořit záložní bitovou kopii
Vytvořit záložní disk s výchozí konfigurací z výroby
Tak a já jdu na to
Cenzanni píše:Tak už jsem to našel. Program, který to zprostředkovává se jmenuje eRecovery. Nejedná se, pokud vím, přímo o vypálení systému, v popisce programu se píše:Vytvořit záložní bitovou kopii
Vytvořit záložní disk s výchozí konfigurací z výroby
Tak a já jdu na to
a ty máš jakou verzi notebooku?