ACER TimeLineX 5820TG-434G64MN
Zatmaveny, tj. klavesovou zkratkou si zvednes podsviceni a nebo zatmaveny jako ze je lcd vypnute? Mas overeno, ze se ti po navratu do desktopu korektne prepne Radeon na Intel grafiku? Pokud jde vnutit pouzivani Radeonu (tj. aby neprepinal na Intela), tak to zkus. Co jine hry?
Lenovo T430s | i5 2.6GHz | 8 GB RAM | 180 GB SSD
Proč hned všechno odinstalovávat, nejdřív stačí vypnout ten všechen aceráckej software ze seznamu programů zapínaných po spuštění systému a teprve co mi neschází k životu odinstalnu. Např. YourUninstaler to má udělaný pěkně přehledně. Já už tenhle noťas koupit nestihnul. Jsem zvědav, zda-li se začne prodávat jen s jinou základovkou, nebo přijde na trh něco jinýho. V každým případě v poměru výkonXvýdrž nemá konkurenci.
A není to tím že je už prostě vyprodaný?Dělat další sérii na úkor těch nevyprodaných by byla blbost.
Takhle má zákazník prostě více variant, koupit si levnější nebo dražší verzi, podívat se po konkurenci nebo po jiných modelech(Které 5650 a i5 mají, ale nejsou timeline.To je to parazitování
).
P.s.:Jo nemůže tam být vliv toho pískání?Že by se třeba objevila vylepšená verze s stejnými parametry.
Takhle má zákazník prostě více variant, koupit si levnější nebo dražší verzi, podívat se po konkurenci nebo po jiných modelech(Které 5650 a i5 mají, ale nejsou timeline.To je to parazitování
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
P.s.:Jo nemůže tam být vliv toho pískání?Že by se třeba objevila vylepšená verze s stejnými parametry.
-
- občas něco napíše