ACER Aspire 6935G-644G32MN
Chlapi jsem z toho totálně mimo. Posílal jsem dodaz na obchodní oddělení a odpověděli mi, že se skutečně jedná o ACER Aspire 6935G-644G32MN Gemstone Blue. Tedy mají asi špatně uvedenou specifikaci a parametry. Na stránkách výrobce jsem samozřejmě celou modelovou řadu prošel. Bohužel prod. číslo LX.ADL0X.121 jsem nenašel, podobně vypadá LX.ADL0X.027. Takže usuzuji, že se jedná jen o označení upravy výbavy - TV tuner, DO. Mohlo by to být ono?
TV tuner stejně není nejlěpší řešení v tak malém notesu,kde je i bez něj dost teplo,mnohem lepší máš USB stick
http://www.alza.cz/acer-aspire-as5935g- ... 120484.htm
a toto máš mnohem lepší alternativu,nový procesor,nová grafika /vylepšená 9600M GT s GDDR3 pamětmi,displej s LED podsvícením
a toto máš mnohem lepší alternativu,nový procesor,nová grafika /vylepšená 9600M GT s GDDR3 pamětmi,displej s LED podsvícením

ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
Gogo píše:TV tuner stejně není nejlěpší řešení v tak malém notesu,kde je i bez něj dost teplo,mnohem lepší máš USB stick
Ten vypadá slušně a dokonce sedí i part number.
Myslel jsem, že by to bylo všechno v jednom včetně DO. Takhle budu muset vstávat. NB má kromě jiného hlavně sloužit na přehrávání filmů, prohlížení fotek, prezentací a nejen pro mě. Prostě bych to DO potřeboval. Přenášet se bude hlavně mezi místnostmi a na chatu, proto by byl dobrý i ten TV tuner. SineDash se mi líbí, ale přeci jenom bych rád DO, třeba i na úkor SineDash.
Gogo píše:MC nepoužívám,mám Pinnacle a ten má vlastní soft který ovládám dálkovým
I tohle je přijatelné řešení (odkaz bys neměl?). Nevím jak je to v tomhle případě, ale já mám ve stolním PC WinFast a tam se mi to pod WinXP nikdy zprovoznit nepodařilo. NB ten jaksi ještě nemám a nikdy jsem žádný neměl. Ale snad to s vaší pomocí dám nějak dohromady a mít ho budu.
Gogo píše:TV tuner stejně není nejlěpší řešení v tak malém notesu,kde je i bez něj dost teplo,mnohem lepší máš USB stick
strašná škoda toho displaye... nechápu proč tam nemužou dávat něco s vyššim rozlišenim.. dyť těch 1280/1366, to je jak z doby před 10ti lety...
Dell XPS 15 - i7 2630Qm, 6GB RAM, nVidia 540GT, 750GB 7200 ot.
Oldies: Dell Studio XPS 1645, Acer Aspire 6935G, MSI GX700PX
pitris:
protoze na sledovani filmu, hrani her, browsovani po netu to staci
(a na to je ten notebook taky urceny, kdyby mel vys. rozliseni, musel bys hrat ve snizenem rozliseni, pac ta grafika by na tak velky displej ve hrach byla slaba)
(a na to je ten notebook taky urceny, kdyby mel vys. rozliseni, musel bys hrat ve snizenem rozliseni, pac ta grafika by na tak velky displej ve hrach byla slaba)
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
alfah4ns píše:pitris:
tak ani nový hry na tomdle rozlišení nerozjedeš na plný detaily. starší ti zas nebudou podporovat todle divný rozlišení. a navíc zrovna u her je ta interpolace vlemi v pohodě, co mám tu zkušenost (přece jen, tam většinou nejsou ostrý hrany, který by dělali největší problémy, naopak e dělá co pro to aby ostrý nebyli

a na cokoliv jinýho je to 100x lepší... na práci obzvlášť to je prostě nádhera když má člověk na tý ploše místo.
Dell XPS 15 - i7 2630Qm, 6GB RAM, nVidia 540GT, 750GB 7200 ot.