Acer AS 5710 Problém s OS - HELP
Právě, že je všechno v pořádku, já na notebook musel čekat 2 dny. Tak nevim, ale balení bylo vevnitř kompletní a cd i manuál v neporušeném obalu.Na pc jen textový linux, prostě vše vypadalo jak z výroby. Třeba ověřovali balení a nebo jej chtěl někdo vidět na testovačce. Pro mě to Amilo Pro taky museli načnout(krabice)...
-jinak ta webka žádná kvalita není, v obraze trochu pruhy...
-grafárna je slabounká, ale to jsem věděl, že bude, ve Vistě takybyly vidět v černém uživatel. menu trošku pruhy, ale ve vzhledu klasického windows ten problém není. Aero jede svižně. Stejně hodím tam xpéčka až budu mít čas, poradili byste mi jak na to S-ATA? V Biosu jsem nic neviděl. SP2 XP PRO S-ATA drivery tedy nemá??? Díky
-jinak ta webka žádná kvalita není, v obraze trochu pruhy...
-grafárna je slabounká, ale to jsem věděl, že bude, ve Vistě takybyly vidět v černém uživatel. menu trošku pruhy, ale ve vzhledu klasického windows ten problém není. Aero jede svižně. Stejně hodím tam xpéčka až budu mít čas, poradili byste mi jak na to S-ATA? V Biosu jsem nic neviděl. SP2 XP PRO S-ATA drivery tedy nemá??? Díky
jak zapnes pocitac tak ze ti automaticky u boot menu a dál jak startuje windowsy tak wifi je aktivní? jestli myslis tohle tak to je mozne nebot ja mam aspire 5101 a jak zapnu pocitac tak wifi svití a vypíná se až nejede do windowsu,takze celkem na houby no, jinak mel jsem aspire 1652 a ten jak jsem jednou wifi vypl tak byla vyplá pořád !!! 

Hibernace a vypínaní XP
Tak jsem nainstalil xp, ale comp se nechce vypinat, ani hibernovat... nesetkal ste se s tim nekdo?
Tak tedy nevím, že by to bylo díky integrované GeForce 7000M ??? Je fakt,že Aero jede, ale jentaktak s DVD. Ntb. mohu do 14ti dnů vrátit. Má to význam, nebo to nemám řešit ? Protože jinak je ten Acer super!!!
P.S.: když přehrávám dvd v media playeru a najedu myší dolu, že se objeví spodní panel mp v celoobrazovkovém režimu, tak se obraz kouše. Pokud vyjedu kurzorem a panel zajede, tak je obraz plynulý.
P.S.: když přehrávám dvd v media playeru a najedu myší dolu, že se objeví spodní panel mp v celoobrazovkovém režimu, tak se obraz kouše. Pokud vyjedu kurzorem a panel zajede, tak je obraz plynulý.
Bez Aera je to vydeo jen vždy 100%ně plynulé, zkusil jsem nainstalovat xpéčka a výsledek je zajímavý. Nejdříve bylo otázkou jaké kodeky, jelikož xp žádné jako vista nemá. Zkusil jsem ty nejznámější cccp a to šli na xp titulky ok, ale trhalo se video. Ovšem po instalaci K-lite už šlo video plynule, ale zas ty titulky se trošku třásly. CCCP jsou zkusil i na stolním pc, kde problém s tit. nemám (jenže stolní GeForce 6600LE 128MB,128bit bude o dost výkonnější jak integrovaná 7000M). Ovšem s cccp se video trhalo i na stolním pc. Takže je to velká otázka kodeků a typu karty. Ovladače mi nepomohli. Podobný problém jsem řešil na stolním pc, kde byl problém s třesením titulků,ale i obrazu !!! Pomohlo nastavení ovladačů na automatiku 3D. Tady u noťasu to nerozhoduje. Těžko říct, je to hodně relativní. Leda,že by to někdo s grafikou 7000M vyzkoušel ???...Byl bych rád (P.S.:klasické jazykové titulky pro překlad během filmu jdou ok).
-silně pochybuju, že je to závada...to by kodeky nijak nerozhodovaly
-jinak v powerdvd pomůže vypnout hd purevideo a nebo když to ne, tak vypnout deinterlacing.
-hodili bystemi odkaz na nejlepší drivery pro 7000M??? Díky
-silně pochybuju, že je to závada...to by kodeky nijak nerozhodovaly
-jinak v powerdvd pomůže vypnout hd purevideo a nebo když to ne, tak vypnout deinterlacing.
-hodili bystemi odkaz na nejlepší drivery pro 7000M??? Díky
Proste acer
Kupil som si notebook ACER aspire 5710g bez OS, nainstaloval som tam win xp, dalej som nainstaloval vsetky ovladace, ktore som stiahol z netu, dostal som k tomu cd ale boli tam iba ovladace k debilne VISTE. Problem je ze potom co som nainstaloval ovladac na zvukovku, tak mi zvuk sice ide ale iba cez sluchatka ktore su napojene cez USB. Repraky vobec nejdu, ale ak spravim nieco v biose tak sa z nich zvuk ozve. Taktiez zvukovka detekuje sluchatka s normalnou koncovkou. Tymto by som chcel majitelov rovnakých notebookov alebo s podobnym problemom poprosit o pomoc. Ci by ste mi nedali navod alebo neaky lepsie, resp. pripadne dobry ovladac na zvukovu kartu. DAKUJEM
EasyShare píše:Stejně hodím tam xpéčka až budu mít čas, poradili byste mi jak na to S-ATA? V Biosu jsem nic neviděl. SP2 XP PRO S-ATA drivery tedy nemá??? Díky
navod a odkazy na ovladace:
http://www.symp.cz/index.php?text=25-in ... spire-5710