Acer Predator
Bodeť by byla.Je to už velmi starý model.To byla asi nejlepší podložka na světě.Zkus jinou od Zalmana.Sice to už není masivní ocel jako u 2000,ale něco určitě najdeš. Viz. https://www.alza.cz/zalman-zm-ns2000-ce ... 22#recenze
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
-
- píše často
sou nějaký značky kterým se vyhnout? zalíbilo se mi https://www.czc.cz/zalman-zm-nc11/105988/produkt ale má to jen jeden velkej ventilátor
-
- píše často
-
- píše často
Uplne v pohode, taky ho tak pouzivam pekne na gauci...tady si nemuzu vynachvalit stary asus G74,ktery bere vzduch pod displejem a nemusim tak resit jak si ho na tom kline nebo treba na posteli polozim abych neucpal vstup vzduchu do NTB. Navic jsem o teplotah nevedel ani na klavesnici ani zespodu... predpokladam, ze s teplotama nebude problem ani u Predatoru, ale na kline uz budes resit ucpani privodu vzduchu. Evidentne ani vyrobci NTB neresi ze ro budes pouzivat na kline nebo na posteli, jinak by resili privody vzduchu jinak...
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8
-
- občas něco napíše
Acer predátor 17 G5 793
Dobrý den Všem.Chtěl jsem se zeptat na teploty CPU v core tem a i jiných programech není problém při hraní třeba Mafie 3 má CPU teplotu i kolem 90 stupnů.Je to u tohoto notebooku normální.
-
- občas něco napíše
Já jsem ho před pár dny prodal.Ano teploty tam byli někdy vysoké.(buď špatná pasta na CPU nebo jen 2 heatpipky a vyšší teploty důsledkem) Vadí to něčemu? Reklamaci Ti na 99% neuznají. Není to technická závada.
PS:přeci jen to má pouze 2 heatpipky,takže se není čemu divit.Asus G má např. vapor a MSI GT73 má zase 10 heatpipek.Tam jsou teploty úpně jinde.A to je ten rozdíl v cenách herních NTB.(predator je prostě levnější)
PS:přeci jen to má pouze 2 heatpipky,takže se není čemu divit.Asus G má např. vapor a MSI GT73 má zase 10 heatpipek.Tam jsou teploty úpně jinde.A to je ten rozdíl v cenách herních NTB.(predator je prostě levnější)
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
-
- občas něco napíše