ACER TimeLineX 5820TG-434G64MN
samozřejmě -> Acer Aspire TimelineX 4820TG-5464G64Mnks
a tady taky Acer Aspire TimelineX 4820TG-5464G64Mnks
a tady taky Acer Aspire TimelineX 4820TG-5464G64Mnks
Kdyby se dalo sehnat tohle http://clanky.katalognotebooku.cz/noteb ... msi-ge600/ tak budu reklamovat ten můj, než mi vrátí peníze (pokud to neopraví) a pak jdu hned do toho MSI. Stejný princip při lepších parametrech.
ACER Aspire TimelineX 5820TG-5464G75MNKS
Bry den.
Už déle sleduji tuto diskuzi, protooze uz hezkych par mesicu si chci koupit notas, ale bohuzel mam strasny pozadavky i5+prepinani na nejakou ATI HDRadeona. Puvodne jsem chtel jit do Paviliona dv6-3040ec, ktery me ale svyma vysokyma teplotama uz na predvadeckach nepresvedcil. Acer moc rad nemam, ale je to skoro jediny dalsi koupitelny notebook. O to bylo horsi zdejsi zjisteni o tom piskani. Po nejakem case jsem dnes volal do servisu Aceru, co oni jako na to.
Bylo mi řečeno, že problém není tak strašný, že je to kus od kusu (samozrejme beru s rezervou,nepriznaji to), o problému se sice ví, ale o nápravě se teprve přemýšlí...
Nemá někdo kolem sebe více techto ntb, zda to opravdu jen nepriznaji nebo je dost mozne ze se sem koncentruji majitele prave s onou vadou?
Už déle sleduji tuto diskuzi, protooze uz hezkych par mesicu si chci koupit notas, ale bohuzel mam strasny pozadavky i5+prepinani na nejakou ATI HDRadeona. Puvodne jsem chtel jit do Paviliona dv6-3040ec, ktery me ale svyma vysokyma teplotama uz na predvadeckach nepresvedcil. Acer moc rad nemam, ale je to skoro jediny dalsi koupitelny notebook. O to bylo horsi zdejsi zjisteni o tom piskani. Po nejakem case jsem dnes volal do servisu Aceru, co oni jako na to.
Bylo mi řečeno, že problém není tak strašný, že je to kus od kusu (samozrejme beru s rezervou,nepriznaji to), o problému se sice ví, ale o nápravě se teprve přemýšlí...
Nemá někdo kolem sebe více techto ntb, zda to opravdu jen nepriznaji nebo je dost mozne ze se sem koncentruji majitele prave s onou vadou?
Chci se vás zeptat, jak je to s wifinou? Chci používat přes wifi tiskárnu Samsung (ML 2525W) a nemůže se mi to za Boha spárovat. Kontrolka mi tady svítí pořád oranžově, což není modrá a tím pádem mám podezření, že je něco špatně. Software je stejný, acerovský W7, maximálně jsem smazával nepodstatné programy od Aceru, ale jinak nic.
díky
díky
ACER Aspire TimelineX 5820TG-5464G75MNKS