ACER Aspire 5930G

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
trnyv
občas něco napíše

Příspěvekod trnyv » 18 srp 2008 15:13

Povalí na tomto notebooku XPéčka??? Pač Vistu bych nechtěl, ještě jí nějak nevěřím a zbytečně zatěžuje počítač. Díkec

ancovicka
píše často

Příspěvekod ancovicka » 18 srp 2008 15:21

swarm píše:
ancovicka píše:Detail klavesnice pro snadnejsi predstaveni: http://www.notebookjournal.com/storage/ ... 0922227130
Ty máš anglickou?

Jak jsem psal.Na notebook stale cekam. Tento obrazek jsem zde dal proto,ze na tve recenzi jsou drobne odchylky. Navic at clovek hleda po internetu sebevice moc obrazku ci recenzi nenajde. Mozna nejake to nemecke a anglicke forum. Je to tedy prevzato z tohoto fora. Melo to byt spise pro lepsi predstavu a pro doplneni. :wink:
Mel jsem dotaz k tve recenzi.Co jsi to presne zkousel za model?ACER Aspire 5930G-844G32MN to urcite nebyl.
I tak diky za super recenzi snad jedinou co se da na ceskem internetu najit :!:

ancovicka
píše často

Příspěvekod ancovicka » 18 srp 2008 15:38

trnyv píše:Povalí na tomto notebooku XPéčka??? Pač Vistu bych nechtěl, ještě jí nějak nevěřím a zbytečně zatěžuje počítač. Díkec

Podle vseho XP by mely fungovat. Sami by mely byt v notasu nekde dane. Otazka je jestli sezenes na vsechno ovladace. Verim vsak,ze v budoucnu urcite budou. Tak jak to je i u jinych modelu. Kazdopadne ted vyvstava otazka, ktere ovladace jeste chybi,ze 8)

Cenzanni

Příspěvekod Cenzanni » 18 srp 2008 15:44

ancovicka píše:
trnyv píše:Povalí na tomto notebooku XPéčka??? Pač Vistu bych nechtěl, ještě jí nějak nevěřím a zbytečně zatěžuje počítač. Díkec

Podle vseho XP by mely fungovat. Sami by mely byt v notasu nekde dane. Otazka je jestli sezenes na vsechno ovladace. Verim vsak,ze v budoucnu urcite budou. Tak jak to je i u jinych modelu. Kazdopadne ted vyvstava otazka, ktere ovladace jeste chybi,ze 8)

Pokud se nepletu, tak downgrade na XP umoznuje pouze Vista Business, takze v tomto Aceru imho nebudou. Nicméně o změně právě na tento systém také teoreticky uvažuju, takže uvidím, jak to bude vypadat, až ho budu mít, a podle toho se rozhodnu.

swarm
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 18 srp 2008 16:00

ancovicka píše:Jak jsem psal.Na notebook stale cekam. Tento obrazek jsem zde dal proto,ze na tve recenzi jsou drobne odchylky.
Mně přijdou oba obrázky identické, jen oni to fotili s bleskem, zatímco já na stativu. Proto maj deformovaný barvy.

Jinak ty linkované ovladače přímo z nvidie nepoběží. Je potřeba mít modnuté.

Jo a co jsem měl konkrétně za konfiguraci, tak to už zaboha netušim, ale v recenzi je chyba. Ten procesor neni T, ale P.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)

ancovicka
píše často

Příspěvekod ancovicka » 18 srp 2008 16:15

Dalsi drivers jak pro XP, tak pro Vista: http://www.acer.com.cn/driver/check_who ... h=VistaSP1
Naposledy upravil(a) ancovicka dne 18 srp 2008 16:16, celkem upraveno 1 x.

Cenzanni

Příspěvekod Cenzanni » 18 srp 2008 16:16

Pravděpodobně to byla nižší konfigurace s označením 5930G-733G25MN, řekl bych.

ancovicka
píše často

Příspěvekod ancovicka » 18 srp 2008 16:38

Cenzanni píše:Pravděpodobně to byla nižší konfigurace s označením 5930G-733G25MN, řekl bych.

Nemohu si pomoct,ale ted jsem se znovu dival na tu recenzi a obrazky. A je tam absence zabezpeceni podle otisku prstu.
Podle vseho jsou 3 modely, i kdyz na oficialnich strankach jde rozkliknout pouze dva:ACER Aspire 5930G-844G32MN (urcite ma ctecku otisku prstu ), ACER Aspire 5930G-933G25BN , Notebook ACER Aspire 5930G-733G25MN.
Navic na obrazcich je DVB-T Tv tuner. A ten je zase jenom u ACER Aspire 5930G-844G32MN

Cenzanni

Příspěvekod Cenzanni » 18 srp 2008 16:51

ancovicka píše:
Cenzanni píše:Pravděpodobně to byla nižší konfigurace s označením 5930G-733G25MN, řekl bych.

Nemohu si pomoct,ale ted jsem se znovu dival na tu recenzi a obrazky. A je tam absence zabezpeceni podle otisku prstu.
Podle vseho jsou 3 modely, i kdyz na oficialnich strankach jde rozkliknout pouze dva:ACER Aspire 5930G-844G32MN (urcite ma ctecku otisku prstu ), ACER Aspire 5930G-933G25BN , Notebook ACER Aspire 5930G-733G25MN.
Navic na obrazcich je DVB-T Tv tuner. A ten je zase jenom u ACER Aspire 5930G-844G32MN

V tom případě mi nezbývá, než zakroutit hlavou :) Třeba to mohl být nějaký testovací kousek dodaný výrobcem, kdo ví? Ale vpodstatě to asi nebude mít na cokoli vliv, jednotlivé modely se v zásadních parametrech nijak zvlášť neliší, o čtečku otisků mi osobně taky nijak zvlášť nejde no a digitální televizi bude stejně ještě pár let trvat, než se nějak rozumně rozšíří 8)

ancovicka
píše často

Příspěvekod ancovicka » 18 srp 2008 17:24

Cenzanni: Jo, to ja kroutim taky hlavou:D Ale tak ceska klavesnice by snad mohla byt zachovana.Ikdyz vsechny obrazky po internetu je s anglickou(ale to je spise z duvodu,ze obrazky stahli z oficialnich stranek.

Co se tyce rozsireni digitalni TV do CR,tak predevcirem byl clanek v novinach. Ted nevim jestli Lidovky nebo Dnes. Kazdopadne se to tam resilo a posledni by mel byt Zlinsky kraj a to listoapad 2011.

Jak teda modnout drivery,aby se dali pouzit?

A ted kdyz tak uvazuji. Libi se mi rychlost FSB,ale kdyz v dodavanem notebooku jsou pouze pameti na 667MHz. Tak rychlost FSB potom nebude vyuzita jak ma ne? Tim pade by to chtelo vymenit za 800MHz.

Cenzanni

Příspěvekod Cenzanni » 18 srp 2008 17:48

ancovicka píše:Co se tyce rozsireni digitalni TV do CR,tak predevcirem byl clanek v novinach. Ted nevim jestli Lidovky nebo Dnes. Kazdopadne se to tam resilo a posledni by mel byt Zlinsky kraj a to listoapad 2011.

To jsem rád, že žiji právě zde :lol:

Jinak ty drivery a ostatní věcičky (jako paměti) budu řešit až operativně s mašinou na stole 8)

Thorus

Příspěvekod Thorus » 18 srp 2008 18:03

Před čtyřma minutama ho odeslali z mironetu, takže zítra ho už možná budu mít na stole (jestli najdou ten náš zapadákov). Kdyžtak nafotim klávesnici 8)

Cenzanni

Příspěvekod Cenzanni » 18 srp 2008 18:13

Thorus píše:Před čtyřma minutama ho odeslali z mironetu, takže zítra ho už možná budu mít na stole (jestli najdou ten náš zapadákov). Kdyžtak nafotim klávesnici 8)

Těšíme se :wink: :D

ancovicka
píše často

Příspěvekod ancovicka » 18 srp 2008 18:31

Thorus píše:Před čtyřma minutama ho odeslali z mironetu, takže zítra ho už možná budu mít na stole (jestli najdou ten náš zapadákov). Kdyžtak nafotim klávesnici 8)

Tak to by jsi mozna mohl mit uz zitra. doma. Mozna az ve stredu.Porad je to driv nez ja v patek :D

No jedna se o to,ze ja bych to mohl v prodejne vymenit za jine.S doplatkem.Takze potom uz ti to asi tezko vemou,ze sis neco rozmyslel.Kvuli tomu se ptam jak je na tom to vyuziti

Cenzanni

Příspěvekod Cenzanni » 18 srp 2008 18:49

ancovicka píše:No jedna se o to,ze ja bych to mohl v prodejne vymenit za jine.S doplatkem.Takze potom uz ti to asi tezko vemou,ze sis neco rozmyslel.Kvuli tomu se ptam jak je na tom to vyuziti

Jo, to máš recht. Bohužel sjem ale nikde nenašel žádné konkrétnější výpovědi, které by ukázaly, zdali by tato výměna měla nějaký výraznější efekt :?

Zpět na „notebooky Acer“