Nejde zvuk
jen nevím proč instalujete základní ovladač řediče HDA když by měl být součástí systému,na CPU taky nikdo žádný ovladač neinstaluje a procesor jede,takže problém bude jinde,musíš zjistit nějakým identifikátorem HW jaký tam je zvukový čip a podle toho nainstalovat driver,předtím je ale nutné pokaždé odebrat původní pokud tam byl instalován předtím...
zkus si sehnat "Uniblue Driver Scanner" možná najde to co potřebuješ
zkus si sehnat "Uniblue Driver Scanner" možná najde to co potřebuješ
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
Gogo:
nemáš pravdu, není součástí systému Windows XP (součástí XP byla verze 1.0, nyní je 1.0a), více tady:
http://support.microsoft.com/kb/888111
nemáš pravdu, není součástí systému Windows XP (součástí XP byla verze 1.0, nyní je 1.0a), více tady:
http://support.microsoft.com/kb/888111
Tak Microsoft UAA bus driver for high definition audio v systémových zařízeních mám, ale ten vykřičníček u Realteku ne a ne zmizet. Navíc tam musím dostávat ten realtek ručně přes Přidat hardware, dřív mi tu vyskočila informační bublina s novým HW, ale teď jakoby neexistoval.
Díval jsem se přes Everesta na ten zvukový čip a je to nVIDIA MCP67/68..zkoušel jsem to googlit, ale žádné drivery sem nenašel.
Jinak zvuk ztlumený nemám:-)
EDIT: tak teď mi to po restartu hodilo tohle:V aplikaci AzMixerSel.exe došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže.
Díval jsem se přes Everesta na ten zvukový čip a je to nVIDIA MCP67/68..zkoušel jsem to googlit, ale žádné drivery sem nenašel.
Jinak zvuk ztlumený nemám:-)
EDIT: tak teď mi to po restartu hodilo tohle:V aplikaci AzMixerSel.exe došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže.
Oneiro
a jiný vykřičníky nebo otazníky s neznámými zařízeními ve správci zařízení nemáš...?
jinak nVIDIA MCP67/68 je chipset základní desky...nepleť si pojmy a dojmy....
a jiný vykřičníky nebo otazníky s neznámými zařízeními ve správci zařízení nemáš...?
jinak nVIDIA MCP67/68 je chipset základní desky...nepleť si pojmy a dojmy....
Naposledy upravil(a) 666dia dne 11 úno 2009 23:14, celkem upraveno 1 x.
Jasně, teď , když to dávám znova, tak mi to píše, že průvodce nenašel lépe vyhovující HW než ten, co tam už je..podle mě bude problém v HW
EDIT: nene, instalovalo se to ze skryté části na HDD, ale k té se teď nemůžu dostat, protože nemám recovery cd a Cute Partition Manager mi tu furt hlásí jenom chyby
EDIT: nene, instalovalo se to ze skryté části na HDD, ale k té se teď nemůžu dostat, protože nemám recovery cd a Cute Partition Manager mi tu furt hlásí jenom chyby