Jn, taky sem si predvcirem vsiml, ze tam toho uz moc neni

Jestli mas ICQ, trosku rychlejsi net, tak mi ho posli do soukrome posty a ja ti je muzu vsechny poslat

Core i5 @2,3GHz/ 1x4 GB/ 120 GB SSD/ 13.3''/ NV 540M GT/ BT/ WiFi/ W7 HP
 Core i5 @2,3GHz/ 1x4 GB/ 120 GB SSD/ 13.3''/ NV 540M GT/ BT/ WiFi/ W7 HPN3o21 píše:Trochu nechapu smysl rvani XPcek do takhle vykonych notebooku... Vzdyt Vista je mnohem modernejsi

XerizOn píše:Na to je lehke odpovedet...
Herni vykon, uzivatelsky je mi prijemnejsi XP a neustale chyby ovladace zobrazeni Nvlddmkm.dll. Pokud neni clovek zalozen na tom, ze ma NB na hry, tak mu Vista klidne staci, to nepopiram, ale XPčka jsou XPčka a tem se Vista zatim nevyrovna. Az budu mit NB tak vykonny, ze mi bude nejaka minimalni ztrata vykonu ve Vistach ukradena, tak prosim, to si ji tam necham, ale momentalne zas takovou masinu nemam a chcu vyuzit kazdy kousek vykonu, co mi muj NB nabizi.
N3o21 píše:Mno... prave ze Vista ma o dost vetsi vykon, a dovede daleko lepe rozlozit vykon PC (hlavne RAM) mezi jednotlive aplikace... Takze spis nez ztraty se muzes bohuzel bat jedine narustu.
N3o21 píše:...ntb nikdy nebude na hry...

)
 )
 ).
 ).
 Ovsem jsem to vyresil tak na pul, pac kdyz na nej pri zavrenym stavu polozim ruku, tak ta jedna gumka ma silu proklicknout leve tlacitko na Touchpadu (o nem nize)... Tak ze by Designeri v Aceru vedeli proc tam dat jen ploche zaslepky?
 Ovsem jsem to vyresil tak na pul, pac kdyz na nej pri zavrenym stavu polozim ruku, tak ta jedna gumka ma silu proklicknout leve tlacitko na Touchpadu (o nem nize)... Tak ze by Designeri v Aceru vedeli proc tam dat jen ploche zaslepky?  Pritom v recenzi treba na czc na nem jsou normalne zaoblene...
 Pritom v recenzi treba na czc na nem jsou normalne zaoblene... 
 )...
 )...

Ani se nijak extra nespini...
 Ani se nijak extra nespini... 
 Kdyz na nem slapou UE3 hry na plny detaily, tak na rok nemusim resit obmenu....
 Kdyz na nem slapou UE3 hry na plny detaily, tak na rok nemusim resit obmenu....
 To pohodli je totiz k nezaplaceni, ale o tom vy vetsinou nevite, pac jste notes nikdy nevlastnili a delate machra ze mate kompa v 2x lepsi vybave za 20 kuliku i s LCD...
 To pohodli je totiz k nezaplaceni, ale o tom vy vetsinou nevite, pac jste notes nikdy nevlastnili a delate machra ze mate kompa v 2x lepsi vybave za 20 kuliku i s LCD...

Core i5 @2,3GHz/ 1x4 GB/ 120 GB SSD/ 13.3''/ NV 540M GT/ BT/ WiFi/ W7 HP
 Core i5 @2,3GHz/ 1x4 GB/ 120 GB SSD/ 13.3''/ NV 540M GT/ BT/ WiFi/ W7 HPUživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 38 hostů