Ahojky,
1) mám malý problém s webkou...nainstaloval jsem ovladače a chtěl jsem dát restart- nešlo, chtěl jsem noťase vypnout- nešlo. Zjistil jsem že tento problém způsobují ovladače na webcam. Když dám "zakázat" tak je vše OK, ale když je "povolená" tak nemám šanci noťase vypnout.
2) Jen se chci zeptat, zda je pro baterku lepší, když nechám vyplého notebooka přes noc v síti, nebo jestli je lepší ho odpojit.
ACER TravelMate 2490 2492NWLMi C - problémy s webcam
problem s webcam
Ahoj mam uplne ten samy problem s webcamerou a ovladači.....při vypináni se mi vzdy kousne a konec musel jsem vzdy vytahnout baterku....ale staci kdyz dlouho podrzis tlacitko na vypinani a on se vypne staci tak 10sekund
Acer 3692 problém s webkamerou
Ahoj. Mám stejný problém. Když nainstaluji program pro kameru, tak nejde počítač vypnout. Když ho odinstaluju, tak to jde.
Už jste to někdo vyřešil??
Už jste to někdo vyřešil??
Odpoved od helpdesku Acer
problém s nekorektním vypínáním notebooku u nainstalované kamery vyřešíte:
* instalaci MS Hotfixu KB909667
* nebo v Device Manager, kliknete na USB Root Hub, Vlastnosti, v zalozce Power najdete OrbiCam, v zalocke Power management odskrtnete Allow this computer to
turn off this device to save power
Ja jsem to ale vyresil nainstalovanim starsiho ovladace a taky funguje
* instalaci MS Hotfixu KB909667
* nebo v Device Manager, kliknete na USB Root Hub, Vlastnosti, v zalozce Power najdete OrbiCam, v zalocke Power management odskrtnete Allow this computer to
turn off this device to save power
Ja jsem to ale vyresil nainstalovanim starsiho ovladace a taky funguje