Dnes mi dosel domu Acer 5101 ale zadne instalacni cd s windowsem u toho nemam.prej se to ma vypalit s disku na cd nebo co.Nenasel by se tady nekdo kdo ma Acera a uz ma v tom praxi a nejak mi pres icq poradil postup?? Moc bych vam byl vdecny.
Me icq 239235738
Zaloha windowsu pomoc prosim
x
Takova rada mi moc nepomuze.Radeji budu kdyz se nekdo pripichne na me icq a dame řeč a poradi presne co mam delat.Nechci zalohovat s windowsem aj ty blbosti ktere nepotrebuju tj power dvda jine veci.Spis bych potreboval cistej win s toho notebooku dostat na cd abych jej pak mohl upravyt v nLite,pokud to ale jde.Pokud nejde prepalit ten win co je v notebooku na cd tak abych s nej pak nabootoval tak to rovnou mohu pouzit Norton Ghosta a nemusim resit takove veci.Dale mne zajima proc nejde na plose podle sveho upravovat rozmisteni ikon.
-
- Moderátor
mám taky Acera ale čistý windowsy z toho nedostaneš. nechá tě to udělat jenom BackUp DVD. dostaneš se na něj přes Acer Empowering Technology v záložce eRecovery management. Ale mám ted takovej pocit že ses na to neptal.
a jestli si ještě nepřišel na ty ikony tak klikni na plochu -> seřadit ikony -> a odškrtni rovnat automticky
a jestli si ještě nepřišel na ty ikony tak klikni na plochu -> seřadit ikony -> a odškrtni rovnat automticky
ACER Aspire 1642ZWLMi/ P-M 735 Dothan 1,7GHz / 15.4" WXGA / 2x512MB DDRII / Intel GMA900 128MB shared / 100GB Ultra-ATA / DVD±RW+DL / WiFi / 3DMarks2003 score: 1057 / PCMarks04 score: 2942 -> nic moc, ale mně to stačí
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele: