Poběží mi na tomto Acer Aspire 3692NWLMi (LX.AF70C.020) notebooku win vista s aero? zkousel to nekdo? Samozrejme, ze by se musela prikoupit ram. Myslim spis jestli to zvladne grafika, kdyz ma jen 64MB.
Nekde tady na foru jsem cetl, ze kdyz se u aspire rozsiri ramka, ze to dovoli nasdilet vice pro grafiku. Jak je to u tohoto modelu? Potom by s aero asi nemel byt problem kdyby slo nasdilet 128MB
Mam v planu si tento notebook koupit.
Acer Aspire 3692NWLMi - Aero
MS dává jednoznačné doporučení jaké má mít HW pro jednotlivé verze Visty parametry. Také existuje MS Vista Upgrade Advisor, který ti dané PC otestuje a vypíše jak na tom je. Pokud nemáš HW fyzicky k dispozici (což nemáš) požádej prodejce o otestování tímto sw před prodejem. Pokud kupuješ na netu, musíš si to dohledat sám. Můj skromný odhad je, že na této konfiguraci Aero nepůjde.
jj presne tak.. hlavni narok je na pamet... grafika to utahne vic nez v pohode
jeste aby mely widle narocnost na grafiku pomalu jako gamesy to by bylo docela na ... 

MSI GX600PX -014cz : C2D 7500 (2.6GHz TDE), Nvidia 8600GT 512MB, 2GB ram, 250GB HDD, win XP, 3dmark06 5200+ b. + Thermaltake R150N01 IXOFT Fanless NTB Cooler