![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
feech3ck píše:Ja sem este nastavil throttling jenom na 100% a od ty doby bez problemu.
Esicko píše:Já teda nevím co jsi nastavil ale throttling je snížení frekvence nebo vkládání prázdných cyklů do výpočtů za účelem snížení tepelného vyzařování procesoru. Tudíž kdyby byl sto procent, sníží se ti výkon procesoru na nulu a zamrzne PC.
Morque píše:No tak snizil sem v RM napajeni na 1.1750 a u throttling mam zaskrtnuto enable normal throttling a nastaveno v obou kolonkach 87.5 (vic nejde). Hry se nezacnou sekat a vse slape perfektne. Jen by me zajimalo, jestli uz nekdo nasel treba ovladac, nebo stale reseni... Tohle mi porad pripada jako provizorni... Jeste k tomu se mi v prvni kolonce vzdycky po restartu nastavi default (50%)...
BrozikCZ píše:Morque píše:No tak snizil sem v RM napajeni na 1.1750 a u throttling mam zaskrtnuto enable normal throttling a nastaveno v obou kolonkach 87.5 (vic nejde). Hry se nezacnou sekat a vse slape perfektne. Jen by me zajimalo, jestli uz nekdo nasel treba ovladac, nebo stale reseni... Tohle mi porad pripada jako provizorni... Jeste k tomu se mi v prvni kolonce vzdycky po restartu nastavi default (50%)...
Jj, taky by mohli udelat nejaky ovladac na tohle:(
BrozikCZ píše:hele a lidi, nestava se vam u tohoto modelu, ze se neekdy nespusti ten postrani ovladaci panel??
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů