Zdravím,
potřeboval bych poradit s velmi častým problémem. Hledal jsem tu již nějaké řešení ale nepodařilo se mi ho najít.
Dostal se mi do ruky Acer Aspire 6920G s WinXP. Na notebooku bych potřeboval vrátit zpět Visty, které jsou ve skrytém oddílu na HDD. Problém je, jak docílit instalace. Alt+F10 nefunguje, CD též není k dispozici. Je nějaká možnost donutit počítač nabootovat z disku se zálohou? Nějak změnit boot místo WinXP na ten disk PQSERVICE?
Ještě k tomu CD. Na tom PQSERVICE disku jsem nalezl iso AcerBoot. To jsem zkusil vypálit na CD a nabootovat z něj. Spustil se Recovery program ale při volbě "tovární nastavení/uživatelská záloha/exit" mám první dvě volby zašedlé nedostupné a můžu dát jen exit.
A pak drobnost, nemá někdo screen či nemůže vypsat, co vše za adresáře a soubory má být na PQSERVICE? Stačí jen první úrověň, ne další podadresáře.
Díky za případné rady.
Obnova Windows z HDD
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... manager/?g[hledano]=cute&g[oz]=0.9.5
stáhni,vypal na CD nabootuj,nastav si PQ jako aktivní,v biosu d2d recovery enable,HDD jako první v pořadí,restart a boot,anebo ALT-F10
stáhni,vypal na CD nabootuj,nastav si PQ jako aktivní,v biosu d2d recovery enable,HDD jako první v pořadí,restart a boot,anebo ALT-F10
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno