ACER 4810T PQSERVICE a BOOT X

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
uzivatel
občas něco napíše

ACER 4810T PQSERVICE a BOOT X

Příspěvekod uzivatel » 27 čer 2009 08:45

Dobry den

Ak tu podobne tema bolo zalozene,vopred sa ospravedlnujem!

Mam notebook Acer 4810T a pri rozdelovani diskov mi spravilo chybu. Vytvorilo mi v Acronicse oddiel ktory ma oznacenie BOOT X (ale ten boot x zobrazuje len v urcitych programoch,ked tam napriklad ako instalacku WM 7,tak tam ho nezobrazuje.Ale viem,ze stale tam je)nemozem ho teraz zrusis! Ako ho odstranim? Dalsi problem je v tom,ze vsetky particie boli vymazane,takze disk je uplne prazdny,ale ten BOOT X tam stale je zobrazeny.Zalohu PQSERVISE mam,teda skopiroval som si to na USB DISK,len neviem ako ho teraz vypalit,aby bol ako bootovacie DVD...
Otazka ako vypalit PQSERVISE na dvd,tak aby pri vlozeni mi zacal bootovat a ako odstranim ten oddiel BOOT X,ked teraz vlastne vsetko robim cez Bios...

dakujem :) :)

Gogo
guru

Příspěvekod Gogo » 27 čer 2009 16:22

pokud jsi něco dělal s Acronisem,určitě sis udělal i zaváděcí CD s tímto programem.Tak jako jsi odstranil ty oddíly,např. PQ service,tak se Aconisem dají znovu obnovit,takže nic nemusí být ztraceno.Pokud jsi tu zálohu z PQ dělal na USB prostřednictvím Acer e recovery,tak bude se dát nabootovat z ní,nemusel bys to házet na DVD,pokud bootovací není,musíš si vytvořit bootovatelný obraz,ten pak vypálit na DVD.Jednoduché to nebude,protože ty data z PQ jsou zabalena v jejich formátech,nezkoušel jsem,na sto procent nevím,ale jít by to mělo

pokud jsme u toho Acronisu,ten chyby určitě nedělá,udělá jen to,co mu zadáš ty,pokud to nevíš v cizím jazyku,nacvič si ty operace na české trial verzi,pak to bude jednodušší
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

Zpět na „notebooky Acer“