Extensa 5230e Drivers
Extensa 5230e Drivers
hoj koupil jsem novy ntb linux jsem zhodil v poho na xp sp3 ale ovladace z ofik stranek jdou akorat na zvuk a video ale BT a RJ-45 porad nejdou nema nekdo pls nejakej oskousenej ovladac na tenhle ntb
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: Extensa 5230e Drivers
spawnabe píše:hoj koupil jsem novy ntb linux jsem zhodil v poho na xp sp3 ale ovladace z ofik stranek jdou akorat na zvuk a video ale BT a RJ-45 porad nejdou nema nekdo pls nejakej oskousenej ovladac na tenhle ntb
Tak o tom pochybujem že zo stranky acer nefunguju, ovladače nemaju žiadnu chybu lebo som ich na taky notbuk inštaloval a všetko v pohode a čo som prve po celkovej inštalacii spustil bolo buetooth čo som pripojil mobil aby som aktivoval XP u microsoftu,
http://www.acer.cz/acer/service.do?Lang ... 1160877988
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
spawnabe píše:njn taky sem si rikal ntb pise pripojeno signal velmi dobry ale pustim firefox a nic napise server nenalezen to same i pri pripojeni kabelem
Nebude to chyba niekde v nastaveni sieti? lebo kamarat sa cez wifi pripaja na net a na tlačiareň, ja mam tiež XP a cez wifi mam napojenu tlačiareň, ked ti ukazala wifina signal tak určite ovladače na nej funguju, ked ti napisalo server nenalezen tak určite tam bol daky kod napisany
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
spawnabe píše:nn nastaveni site jsem kontroloval ale ted jsem se dozvedel ze ma kamos z prace 5230 taky vanocni darek tak skusim zabehnout odpoledne za nim pry mu vse jede no uvydim kde byla chybka snad to dame nejak dohromady
No to je dobri napad, napiš potom v čom bola zavada