Ahoj
omlouvam se ze to zakladam jako nove tema, ale je to jiny problem nez to prehrivani a ja na to pozapomel v prvnim threadu. Jedna se o 7730G s 9600GT nVidia grafikou.
Obcas se mi stane, nejen ve hre, ze mi zhasne displej a zase se rozsviti. Obcas je to doprovazeno zvukem jako kdyz odeberete nejaky hardware prez USB, flashdisk, mys, nebo tak neco. Odebrani a pridani hardware. Nestava se vam to nekomu? Neni to nic hrozneho, ale kdyz clovek neco hraje tak mu to kompletne zpomali hru na par vterin a zhasnuty diplej (asi tak na 1s) taky neni prijemna vec
Petr
7730G odpojení hardware
7730G odpojení hardware
Acer aspire 7730g, g-force 9600gt, razer deathader, requiem: bloodymare, sacred 2
mne se to jednou stalo ale pri bezny praci ve Windows... pak se objebilo i okno s nejakou chybou ovladacu grafiky... tehdy jsem zrovna zkousel asi tyden CUDA ovladace, pak jsem nahral novy, a odtehdy to neucedlalo..
mozna pomuze nahrat novej ovladac grafiky. co se tyce toho prehrivani, stejne tak u mne to nekdy jde jak stihacka, pak lehse fouka a takhle to cykluje..
trosku se to zpravilo kdyz jsem flashnul novej BIOS (tehdy 3611).. tedka jsou dostupny pouze nejake novejsi, ale ty jsem nezkousel (nekde se psalo, ze novej BIOS snizuje vykon grafickejch karet softwarove, aby se neprehrivali, tak nevim jestli se to oplati risknout).. pokud jsi ale dobre pamatuju, tak ta WinPhlash utilita ti taky nabidne zalohovani puvodniho BIOSe, takze je teoreticky moznej navrat k starsi verzi (bacha ale at tam nenakopnes nejakej z TravelMateu.. maji ted docela chaos v tom vyhladavacim systemu)
mozna pomuze nahrat novej ovladac grafiky. co se tyce toho prehrivani, stejne tak u mne to nekdy jde jak stihacka, pak lehse fouka a takhle to cykluje..
trosku se to zpravilo kdyz jsem flashnul novej BIOS (tehdy 3611).. tedka jsou dostupny pouze nejake novejsi, ale ty jsem nezkousel (nekde se psalo, ze novej BIOS snizuje vykon grafickejch karet softwarove, aby se neprehrivali, tak nevim jestli se to oplati risknout).. pokud jsi ale dobre pamatuju, tak ta WinPhlash utilita ti taky nabidne zalohovani puvodniho BIOSe, takze je teoreticky moznej navrat k starsi verzi (bacha ale at tam nenakopnes nejakej z TravelMateu.. maji ted docela chaos v tom vyhladavacim systemu)
ASUS N53JQ - i7 740QM, nV425mGT 1GB, 4GB DDR3, 500GB 7200rpm
ACER Aspire 7730G - C2D P7350, nV9600mGT 512MB, 4GB DDR2, 320GB 5400rpm
ACER Aspire 7730G - C2D P7350, nV9600mGT 512MB, 4GB DDR2, 320GB 5400rpm