Numericka klavesnice 7720G
Numericka klavesnice 7720G
Nefunkcni numericka klavesnice
-
- guru
Re: Numericka klavesnice 7720G
Muaddib píše:Nefunkcni numericka klavesnice
Chybicka se vloudila ;-D nejak sem to nedopsal tady to je cely.
Mam problem s numerickou klavesnici a to po oprave NTB. Oprava zahrnovala vymenu napajeni na desce a north bridge. Po teto akci bylo nutno reinstalovat OS protoze uz nesel spustit. Nasledne po reinstalaci jiz nefungovala numericka klavesnice. NumLock vubec nereaguje. Nejdrive jsem si myslel ze to jsou spatne ovladace ale po stahnuti vsech ovladacu primo od Acera se ani tak nerozebehla. Uz jsem se dival i na to jestli je klavesnice spravne zapojna a v tom take problem neni. Pro jistotu jsem vyzkousel i jiny OS a ani to nepomohlo. Zacinam byt pomalu bezradny. Muzete prosim kdokoliv poradit co by jeste mohlo zpusobovat nefunkcnost numericka
-
- guru
kiposukjange píše:Tak to nevím, asi tam je ještě problém na desce, pokud byla teda opravené, nikoli vyměněná...
Vypada to tak. Nanestesti to ted uz zase resit nemusim protoze milej notebook se odporoucel opet se stejnou zavadou s jakou jsem ho daval na opravu poprve. Takze jim to poslu zpatky s tim ze tam mimochodem po prvni oprave prestala fungovat numericka klavesnice.
-
- guru