Když si nahraji ve Windows Media Center pořad z televize kam se uloží? Je jasné, že je někde na disku C, ale nemohu jej nikde najít.
Dá se nějak nahraný pořad zkopírovat, aniž by se musel vypalovat?
Acer Aspire 8730G - Windows Media Center
Zkusil bych do vyhledávací řádky v nabídce start zapsat *.avi (hvězdičkou naznačuješ, že chceš zobrazit všechny soubory s touto příponou) a kouknout se, jestli tam nějaký takový soubor není. To ale předpokládám, že se nahraná videa ukládají v tomto formátu
Jakmile soubor najdeš, není problém ho kopírovat kamkoliv...např. na jednotku USB flash..
Takže není nezbytně nutné jej vypalovat. L.

Jakmile soubor najdeš, není problém ho kopírovat kamkoliv...např. na jednotku USB flash..

Asus X401U, AMD Brazos DualCore C60, AMD Radeon HD 7340, HDD 320GB, 4GB RAM, Windows 8.1 64bit
*.avi
Děkuji za snahu, ale takto jednoduše to nefunguje, zkoušel jsem to ještě než jsem psal dotaz.
Buď se video ukládá v nějakém neznámém a nestandardním formátu.
Nebo je ukládáno na nějaké neznámé místo, které není běžně přístupné. Respektivě - je přístupné jen z aplikace Windows Media Player. Tohle je jen můj názor - a nevím zda je pravdivý.
Jaké jsou vaše zkušenosti?
Buď se video ukládá v nějakém neznámém a nestandardním formátu.
Nebo je ukládáno na nějaké neznámé místo, které není běžně přístupné. Respektivě - je přístupné jen z aplikace Windows Media Player. Tohle je jen můj názor - a nevím zda je pravdivý.
Jaké jsou vaše zkušenosti?