Aspire 5737Z - W7 správce zařízení-neznámé zařízení-Pomoc..
Aspire 5737Z - W7 správce zařízení-neznámé zařízení-Pomoc..
Potrebuji prosim poradit. Mel jsem visty 32, vse v cajku. Nyni mam W7 32, a od te doby se mi kouse video. Myslim, ze by to mohlo byt nejakym řadičem pamětového zařízení. Ve správci zařízení i to u řadičů pamětovych zarizeni ukaze dve polozky, kdy jedna je v poradku a druha je jako nezname zarizeni. Video se kouse, ikdyz toto nezname zarizeni zakazu. A nedela to jen u videa. Například instaluju-li neco a mam puštěny winamp, tak se mi kouse i muzika. A to nemam myslim stroj, ktery by toto nezvladl. Vzdyt to předtim u VISTA fungovalo normalne. 2 jadro 2GHz procesor Intel, 3GB RAM. Nemohu na toto nikde sehnat ovladac. pomozte mi, prosim. Predem dekuji. Vrata
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aspire 5737Z - W7 správce zařízení-neznámé zařízení-Pomo
Na tvoj model sú ovladače na acer stranke
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
Tak přátele.. pořád nic. I ten driver checker(tento mi našel akorat aktualizaci grafické karty) a i na aceru jsem badal, stahoval, instaloval a stale nezname zarizeni. Dokonce jsem zkousel i Intel Matrix storage manageru. To se mi zdalo jako rozumne - leč, kdyz jsem stahl a chtel instalovat, tak mi to na začátku instalace napsalo, že počítač nesplnuje minimální požadavky pro instalaci. VŠECHNY MOC PROSÍM, kdyby mi sem šoupnul nejaky odkaz, odkud bych to mohl stahnout. Jsem docela zdatnej PC uživatel, ale na tohle jsem fakt krátkej. Pro představu, popřípadě potřeby stažení nejakeho driveru, jsem majitelem Aceru aspire 5737Z. Předem mnohokrát děkuji všem. Vrata