Acer erecovert
Acer erecovert
Mam novy Acer a snazim se nainstalovat windows z erecovery ale tam je jen anglicka verze. Muze mi nekdo poradit jak nainstalovat ceske windows xp. Zadne CD jsem s tim nedosrtal, licence je nalepena na pocitaci.
-
- píše často
U nového notebooku se při prvním spuštění instaluje windows a pokud při prvním spuštění zvolíž např. anglinu, tak už je to na věky věků a máš smůlu. Jazy jde vybrat pouze jednou. Pokud ovšem ti to při první instalaci nenabízí češtinu, tak je chyba někde jinde a nejspíše je v tom, že notebook není určen pro distribuci v ČR.
Původně: Acer Aspire 5520G-502G25Mi AMD Turion 64 X2 TL-60 2GHz, 2x 1GB DDR2, 250GB, SMulti, 15.4" lesk, VGA NVIDIA 8600M-GS 512MB, NVIDIA 630M
Nyní: Obr Acer Aspire 8942G
Nyní: Obr Acer Aspire 8942G
David Barborka píše:U nového notebooku se při prvním spuštění instaluje windows ....etc.
Máte naprostou pravdu. Já jsem jen doufal, že recovery parttition bude mít tu první instalaci. No nemá, tak musím instalovat retail (naštěstí vlastním několik licencíí)
Vopruz je, že musím instalovat všechny Acer drivry - no měl jsem na to myslet.
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Táto stranka ti pomôže na zmenu jazyka
http://www.froggie.sk/
http://www.froggie.sk/
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
S.h.I.t. gratulujem t tomu čo si napísal, warez je to čo si nelegalne stiahol- ukradol, to že si tam dal preklad tak to neznamana upne nič lebo maš kupenu licenciu, rád by som vydel keby si si kupil notbuk v čine jak by si používal tie ich hieroglifi
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk