servis ACER
servis ACER
Ahoj, mám už poměrně dlouho nb ACER TravelMate 5320 a teď se mi po několika letech stalo, že mi začíná jít čím dál tím hůře otevírat (zřejmě opotřebené panty) a víko začíná u pantů praskat (pravda je, že jsem ho nijak nešetřil - používán denně). Chtěl bych ho opravit, protože jsem s ním jinak naprosto spokojen, ale zajímalo by mě, co byste doporučovali - jestli opravu vlastními silami nebo opravu v servisu. Slyšel jsem o Acer servisu ne zrovna moc lichotivé informace. A pak by mě taky zajímalo, jestli máte někdo alespoň rámcově představu, kolik to může stát - panty nejsou prasklé, jen by zřejmě potřebovali "namazat" a pak výměna víka. V jednom e-shopu s náhradními díly jsem našel, že jeden pant stojí 1300 a víko 2500, tak by mě zajímalo, jestli to bude podobně drahé i v servisu a jestli existuje něco, jako obnova stávajících pantů (nějaké to promazání), nebo jestli je rovnou mění za nové. Dávat za to kolem 6000 se mi totiž už zase moc nechce, na to je můj notebook přeci jenom už dost velký dědeček. Za jakékoli rady a nápady, jak byste řešili mou situaci budu rád. Díky
Zkus zavolat na aSupport (www.asupport.cz), ti dělají pozáruční servis. Před časem jsem u nich taky zjišťoval případnou cenu opravy jednoho starého Aceru, na který už oficiální servis neměl díly. Pak si uděláš obrázek sám.
Fujitsu Lifebook S751