dvě instalace OS, jak jednu smazat?
dvě instalace OS, jak jednu smazat?
Dobrý den, vyřešila jsem sice problém se zvukem, ale podařilo se nahrát nový Windows xp, aniž by se smazal ten původní. Jde jeden z nich smazat? Nebo musím Nahrát vše znovu? Děkuji
Měla jsem nahraný Windows xp, ale ovladače, které byly staženy z internetu, byly špatné a počítač nefungoval jak by měl. Ovladače nešlo aktualizovat, odinstalovat, přeinstalovat, prostě nic. Tak jsem si sehnala jiné instalační cd se softwarem W/xp i s cd s ovladači na acer. V biosu jsem nastavila první po zapnutí Pc spuštění Cd, ale Windows se normálně spustil. Tak jsem spustila cd přes tento počítač a spustila instalaci softwaru Win xp. Naskočila nabídka na formátování disku, apod. To jsem zadala. Instalace trvala se vším všudy hodinu a půl, nainstalovala jsem ovladače a dala restart. Při restartu se mě počítač zeptal, který Win xp chci spustit běžným způsobem. Tady jsem zjistila, že ten původní xp i s chybnými ovladači nebyl smazán. Ten nový už fungoval bez chyb. Proto bych tedy ráda věděla, jestli se ten starý dá vymazat, nebo musím přehrát vše znovu. Doufám že je to srozumitelné.. Děkuji