Na 5750ZG stíví Wi-fi LED dioda oranžově, ne modře

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
Soyleman

Na 5750ZG stíví Wi-fi LED dioda oranžově, ne modře

Příspěvekod Soyleman » 14 říj 2012 01:52

Chtěl bych se zeptat, čím to je; jestli se nemohlo něco pokazit. Nic jsem s notebookem nedělal, prostě se to najednou přeplo. Docela mám z toho nahnáno, protože asi to v pořádku úplně není. Wi-fi pořád funguje, ale nechci se strachovat o to, kdyby mi přestane z ničeho nic fungovat, když vím, že se s tím něco děje. Je to můj jediný způsob, jak být připojený k internetu, takže jsem na tom dost závislý. Nemáte s tím někdo zkušenosti a jak by to šlo odstranit? Je to záležitost HW nebo SW? Snad to nebude na reklamaci a doufám, že mi tu s tím někdo poradí. Za případnou pomoc s vyřešením moc díky. :)

Moose
občas něco napíše

Příspěvekod Moose » 14 říj 2012 11:50

tak mě teda svítí jenom oranžově, dokonce si myslím, že má svítit oranžově :D

edit: není to tím, že oranžově svítí když máš wifi zaplou, ale nejsi připojen k žádné? Ja to nepoznám, protože používám kabel.

Soyleman

Příspěvekod Soyleman » 14 říj 2012 20:22

Moose píše:tak mě teda svítí jenom oranžově, dokonce si myslím, že má svítit oranžově :D

edit: není to tím, že oranžově svítí když máš wifi zaplou, ale nejsi připojen k žádné? Ja to nepoznám, protože používám kabel.

Ne. Mam ten noťas čtvrt roku, a až do předvčerejška ta kontrolka byla vždycky modrá, kdykoli byla wifina zaplá a dělo se s ní cokoli.

Zpět na „notebooky Acer“