obnova ze zálohy pomocí eRecovery

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
Killer

obnova ze zálohy pomocí eRecovery

Příspěvekod Killer » 27 črc 2007 12:23

Hojte lidi,
mám trochu problém - posílal jsem ntb as 5512 wlmi do servisu kvůli nefunkčnímu podsvícení displeje (vyřešili to výměnou základní desky :D ), všechno chodí tak, jak má, až na jednu zásadní věc. Před odesláním do servisu jsem si udělal zálohu pomocí eRecovery na HDD (vytvoří se na D: partition), a tu jsem pak přehrál na externí disk a z notebooku smazal (+ jsem udělal obnovení do továrního nastavení). Po návratu ze servisu jsem nahrál zálohu zpátky na disk, ale eRecovery ji nechce najít...ta volba obnovit z uživatelské zálohy je zašedlá, i když tam ta záloha fyzicky je. Vypadá to, že má asi eRecovery někde napsaný, jestli si uživatel tu zálohu vytvořil nebo ne, což se samozřejmě z C: po obnovení do továrního stavu ztratí :( nechtělo se mi to vypalovat na DVD, moc optickejm médiím něvěřím a taky to bylo 18 GB dat...tak jsem si to jen nahrál na externí disk...

máte někdo zkušenost s podobným problémem nebo návrh na řešení?? Mě napadlo, že by se asi dalo ty soubory vypálit na CD/DVD (eRecovery taky umí jakoukoliv zálohu (factory/user) vypálit na CD/DVD, ale tu moji teď nenajde :( ), ale potřeboval bych vidět, jak jsou ty soubory rozdělený na jednotlivá DVD a něco o struktuře (jsou to boot DVD, nebo obyčejné datové? jsou na nich nějaké adresáře??) ... nepomůže mi prosím někdo? takhle je ten notebook úplně k ničemu, a že by se mi chtělo instalovat zpátky všechno ručně, to ani ne (i když možná mi nic jiného nezbyde, ale byla by to pěkná kravina, když člověk tu zálohu má!)

Díky moc za pomoc:) Killer

Killer

Příspěvekod Killer » 28 črc 2007 12:15

Když ti nikdo nepomůže, pomož si sám, žejo 8)

tak jen info pro další - chce to mít všechny soubory acerbp01.x (kde x je od 001 do ?) přesunout do jednoho adresáře, aby eRecovery dokázal najít všechny. U mě jsem je dával do cesty D:\erUserBk\DVD1\Images\ . Pak se spustí Recovery manager v rezidentním módu (tzn. při startovacím logu acer alt+F10), a spustí obnova z uživatelské zálohy:)

Pokud to někomu pomůže, enjoy:)[/quote]

Zpět na „notebooky Acer“