Tak jsem objednal Aspire 5512 dokud je jeste k dostani, ale rikam si ze casem bych si jeste dokoupil jeste jednu 512MB pamet. Ale nevim jak to bude s jeji instalaci, nejde o to ze bych to nezvladl, ale asi bych tim ztratil zaruku. Kdyz jsem se ptal prodejce, tak rikal ze zasah musi provadet autorizovany servis. Na webu Aceru je napsany jen jeden a ten jeste prijima notebooky pouze postou. A kdovi kolik by si jeste za ty 4 sroubky uctovali...
Myslite si ze se da nejak zpetne dokazat ze jsem si ji tam dodal sam? Jak jste to resili vy? Urcite s tim mate nekdo zkusenosti, budu rad kdyz se podelite...
ACER - pridani pameti & zaruka
Ahoj,
tak jsem po nekolika dench cteni recenzi a prevazne nadavek na znacku ACER koupil pred 3 tydny tento notebook. V jedne nejmenovane prodejne v Paraze 8 a resil uplne tu samou otazku s mnozstvim pameti. Nakonec jsem si prikoupil v tom samem krame 512 MB modul navi a oni mi ho bezplatne nainstalovali. Cena byla 1560 Kc bez DPH. Ptej se v te prodejne kde ho mas zamer koupit. Ja zaplati i s tou pameti cca 27.300,- Kc vc. DPH.
Ted resim nakup batohu - tasku nejakou obyc na obcasne noseni k obleku mam, ale jinak na kolo, geocaching atd. pouzivam batoh - mam rad svou pater. Ted testuji batoh Crumpler ktery stoji cca 3.700 vc. DPH a opravdu je moc pohodlny a bezpecny. Jaky mate zkusenosti s batohy Vy ?
Doufam, ze nam vsem stastnym majitelum tohoto ntb budou slouzit k nasi spokojenosti.
tak jsem po nekolika dench cteni recenzi a prevazne nadavek na znacku ACER koupil pred 3 tydny tento notebook. V jedne nejmenovane prodejne v Paraze 8 a resil uplne tu samou otazku s mnozstvim pameti. Nakonec jsem si prikoupil v tom samem krame 512 MB modul navi a oni mi ho bezplatne nainstalovali. Cena byla 1560 Kc bez DPH. Ptej se v te prodejne kde ho mas zamer koupit. Ja zaplati i s tou pameti cca 27.300,- Kc vc. DPH.
Ted resim nakup batohu - tasku nejakou obyc na obcasne noseni k obleku mam, ale jinak na kolo, geocaching atd. pouzivam batoh - mam rad svou pater. Ted testuji batoh Crumpler ktery stoji cca 3.700 vc. DPH a opravdu je moc pohodlny a bezpecny. Jaky mate zkusenosti s batohy Vy ?
Doufam, ze nam vsem stastnym majitelum tohoto ntb budou slouzit k nasi spokojenosti.
Re: ACER - pridani pameti & zaruka
supakov píše:Tak jsem objednal Aspire 5512 dokud je jeste k dostani, ale rikam si ze casem bych si jeste dokoupil jeste jednu 512MB pamet. Ale nevim jak to bude s jeji instalaci, nejde o to ze bych to nezvladl, ale asi bych tim ztratil zaruku. Kdyz jsem se ptal prodejce, tak rikal ze zasah musi provadet autorizovany servis. Na webu Aceru je napsany jen jeden a ten jeste prijima notebooky pouze postou. A kdovi kolik by si jeste za ty 4 sroubky uctovali...
Myslite si ze se da nejak zpetne dokazat ze jsem si ji tam dodal sam? Jak jste to resili vy? Urcite s tim mate nekdo zkusenosti, budu rad kdyz se podelite...
Ahoj já jsem ho kupoval ve velkoobchodě přes net za skvělou cenu tuším něco kolem 21 000 bez dph k tomu jsem si objednal jako související zboží právě jeden 512RAM DDRII 533Mh,abych mohl případně rozšířit.Tajně jsem doufal,že to kluci pochopí a přimontujou,bohužel.Zatím ovšem leží v šuplíku,protože na využívání dosavadních aplikací noťásek bohatě stačí,dokonce i QAUKE 4 jede velice slusne na stredni detaily,ale rozhodně s nástupem Windows Vista bude rozšíření nutné.
Myslím,že záruka by měla platit na všechno ostatní kromě těch pamětí,když jsi do nich šáhneš,ale nejsem si jistý.
Tomfi píše:Myslím,že záruka by měla platit na všechno ostatní kromě těch pamětí,když jsi do nich šáhneš,ale nejsem si jistý.
To by nebylo zas tak hrozny kdyby to bylo takhle... nemate to nekdo napsany v manualu? (me jeste nb neprisel) Kdyz jsem kupoval ASUS tak tam bylo vyslovne napsano ze to uzivatel nesmi provadet sam ze tim ztraci zaruku.
Taky zacinam mit strach, po tom co vic a vic objevuju tuhle Acerovskou servisni nedostupnost a neprivetivost, aby kdyz uz bych sehnal nejaky servis ktery by to provedl tak aby me nenutil dat tam pamet znacky Acer, ktere sou snad jednou tak drahe, o dostupnosti nemluve
Bohuzel muj prodejce neni az tak specializovana prodejna na pocitace, takze me na takovyhle zasahy odkazal na "autorizovany servis Acer" a kdyz jsem se ptal na jejich seznam, tak pry ze bude na zadni strane zarucniho listu, coz bude jak se obavam ten jeden vyse zminovany
To by nebylo zas tak hrozny kdyby to bylo takhle... nemate to nekdo napsany v manualu? (me jeste nb neprisel) Kdyz jsem kupoval ASUS tak tam bylo vyslovne napsano ze to uzivatel nesmi provadet sam ze tim ztraci zaruku.
Taky zacinam mit strach, po tom co vic a vic objevuju tuhle Acerovskou servisni nedostupnost a neprivetivost, aby kdyz uz bych sehnal nejaky servis ktery by to provedl tak aby me nenutil dat tam pamet znacky Acer, ktere sou snad jednou tak drahe, o dostupnosti nemluve
Zkusím někde ty podmínky najít,taky by mě to zajímalo.