ACER Aspire 5112 WLMi
-
- občas něco napíše
ACER Aspire 5112 WLMi
Caute. Chci si koupit ACER Aspire 5112 WLMi. Kombinace Turionu 64 X2 a ATI X1600 se mi zda dost poutava obzvlaste za 33tis. Zajima mne jestli uz nekdo mate s timhle strojem nejake zkusenosti atd, dale bych se pak rad bavil o porovnani s ASUSem A6Tckem...Kdyby mel nekdo nejake fotky, byl bych rad....zatim mam TM 4401LMi cili Turion 64 a ATInu X700. 5112-ka mi prijde jako takove volne pokracovani 4400 se kterym jsem doposud spokojen az na to "moralni opotrebeni" zdar
HP Pavilion dv6670 (Turion 64 X2 TL-58 1.9 GHz, GeForce 8400M GS)
Tutti frutti, oh Rudy, Wop-bop-a-loom-a-blop-bam-boom
-
- Moderátor
Dal bych si pozor na to, jestli má ta Ati x1600 v tom aceru jenom 64-bit paměťovou sběrnici, což buhužel asi bude mít, tak má o dost nižší výkon než go7600 v asusu A6T. Jestli je 128-bit měla by bejt naopak lepší.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
-
- občas něco napíše
chipset
Jo, jeste jsem si vzpomnel (mam nocni a nejak mi to mysli pomaleji ) zajima mne vas nazor na chipset.....(ATI Radeon® Xpress 1150) ..... tak nejak jsem zaslechl ze napr. u A6T je prave jejich chipset (C51MV(C61) + MCP51) slabe misto a rovnez duvod nizke ceny....kdo o tom neco vi, piste please...
-
- občas něco napíše
Jeste ohledne te X1600 pametove sbernice....patral jsem vsude kde mne napadlo...na strankach ati rikaj fikane ''ATI’s new Ring-Bus memory controller with up to a 128-bit memory interface'', na strankach aceru se k tomu radsi nedostali vubec ..... www.notebook.cz na to taky nejak u recenze pozapomeli....takze jesli to nekdo vybadate.....................................btw jestli jste nekdo cetli ten dotaz jak chtel jeden koumak tady z fora cistit od svaciny umasteny display sveho stroje prebytecnym technickym benzinem z garaze, no tak z toho jsem sel teda pekne do kolen.......
-
- občas něco napíše
cau, no pry ze ma 128bit......ale ruku do zadku bych za to nedal.....mam to z nejakeho internetoveho obchodu, ale byl tam i link na ATI stranky....takze tomu verim. Tak at slouzi. Jo, jeste se te zeptam odkud ho beres...
koukni například do programu Everest...
jakou paměť koupíš je prakticky jedno, doporučuju ti jít do Kingstona, CL časování je nedůležitý...
jakou paměť koupíš je prakticky jedno, doporučuju ti jít do Kingstona, CL časování je nedůležitý...
Acer Aspire 5101 ANWLMi - AMD Turion 64 X2 TL-56, 1536 MB RAM, ATI X1100 256MB RAM, 120GB HDD Toshiba 5400 RPM SATA, Windows XP Pro SP3
Sony Ericsson P1i
To jste mi nemohli říct že tu nesmí být obrázky v podpisu?
Sony Ericsson P1i
No doporucuje se prave koupit vzdycky dve stejne pameti proto bych chtel vedet vyrobce a na CL myslim ze zalezi.Za predpokladu ze tam je CL4 a ja koupim CL5 tak obe pojedou na urovni CL5 a trochu na tom ztratim.Lepsi se prizpusobuje horsi.Jo a jeste dotaz.Kdyz je jedna 1G a druhou bych poridil 2G vadilo by to nejak pro dual channel?Nevim jestli by to pak nedelalo neplechu kdyz ta jedna bude mit vetsi pamet - prozatim jsem vzdycky slysel ze kazdy mnel dve stejne velke pameti.DIK moc
pro dual channel musíš mít dvě naprosto shodné paměti.
a časování CL je opravdu jedno protože ve většině se paměti o dané velikosti a rychlosti vyrábějí jenom s jedním časováním, takže pak není z čeho vybírat = CL je nepodstatné.
mimochodem já mám od výrobce 512MB Hyundai 533MHz a ani to mi nezabránilo si koupit a používat Kingstona 1GB 667MHz... notebook je dostatečně výkonný na to co potřebuju, takže měnit nemusím, stačí mi to.
a časování CL je opravdu jedno protože ve většině se paměti o dané velikosti a rychlosti vyrábějí jenom s jedním časováním, takže pak není z čeho vybírat = CL je nepodstatné.
mimochodem já mám od výrobce 512MB Hyundai 533MHz a ani to mi nezabránilo si koupit a používat Kingstona 1GB 667MHz... notebook je dostatečně výkonný na to co potřebuju, takže měnit nemusím, stačí mi to.
Acer Aspire 5101 ANWLMi - AMD Turion 64 X2 TL-56, 1536 MB RAM, ATI X1100 256MB RAM, 120GB HDD Toshiba 5400 RPM SATA, Windows XP Pro SP3
Sony Ericsson P1i
Sony Ericsson P1i
Myslite ze kdyz k tomuto NB poridim 2GB pamet(celkem 3GB) tak to bude nejaky znatelny rozdil oproti 1GB(celkem 2GB)?Nemuzu se rozhodnout kterou volbu zvolit.Nechce se mi kupovat 2Gb abych mel pak 3 ale pritom tu ram nevyuziju.Hry hraju ale ty nove uz ani tak ne.Spis Lineage a mozna sem tam po necem novejsim shanu ale nevim.Tak kdyby nekdo poradil.DIK