Acer 5315 - nemuzu nahodit Visty
Acer 5315 - nemuzu nahodit Visty
Omlouvam se pokud jsem se prehlidnul, ale nikde jsem nevidel, ze by mel nekdo problemy s instalaci Vist (64), ja je bohuzel mam. Zacal jsem instalaci, nabootovani, vse ok do te doby, nez mam vybrat disk, zobrazi mi dva oddily po asi 37 a neco GB, nejde to ani do jednoho ani do druheho, jestli jsem spravne pochopil z ostatnich diskuzi, problem je u XPcek se SATA diskem, muze toto byt i muj pripad? Na 5315 je ostatne Linux. Stahnul jsem si vsechny ovladace na Visty a mam je smahnute na RWcku, zkousel jsem i nainstalovat ovladac - Chipset_Intel_v8.2.0.1014_Vista. Zmena nenastala bohuzel zadna. Myslim si, ze pejsek bude zakopany v SATA disku, poradte mi prosim, co s tim. Diky, Viktor
Možná dělá binec oddíl s Linupsem. Zkus zrušit oddíly v nějakém partition manageru, a vytvoř potom nové. Disk rozdělený na půl je stejně na prd.
Udělej C třeba 20GB a zbytek. 5315 má čipovou sadu GL960 a tu má i Extensa 5220 na kterou jsem instaloval Visty Ultimate 64bit bez problémů a bez přepínání SATA v Biosu.
Udělej C třeba 20GB a zbytek. 5315 má čipovou sadu GL960 a tu má i Extensa 5220 na kterou jsem instaloval Visty Ultimate 64bit bez problémů a bez přepínání SATA v Biosu.