Aspire 5100-webcamera
Aspire 5100-webcamera
Prosím pomocte mi někdo.
Už mám skoro rok tento notebook.
Webcamera mi vždy jela, ale nedávno jednou jsem zapl notebook a webka už nejela je to už asi měsíc. Jeden den se zázračně rozjela ale na pár minut.
Když někdy zapnu ntbk tak kontrolka svítí, ale obraz nesnímá.
Už jsem zkoušel přeinstalovavat různé ovladače a nic.
Když budete něco vědět, prosím napište mi odpověd.
Díky moc všem předem
Už mám skoro rok tento notebook.
Webcamera mi vždy jela, ale nedávno jednou jsem zapl notebook a webka už nejela je to už asi měsíc. Jeden den se zázračně rozjela ale na pár minut.
Když někdy zapnu ntbk tak kontrolka svítí, ale obraz nesnímá.
Už jsem zkoušel přeinstalovavat různé ovladače a nic.
Když budete něco vědět, prosím napište mi odpověd.
Díky moc všem předem
no v tom bisou jsem to ,,vyřešil" trochu jinak. když jsem jednou něco nastavoval v biosu tak jsem nechtíc prohodil webcameru s něčím jiným a nevěděl jsem o tom. tak jsem si vzpomněl na to a šel do biosu a dal původní nastavení, vyřešilo se to a jak jsem se přihlasil webca normalně jela. pak jsem vypnul ntbk a po půl hodině zapl a zase webca už nejela a dneska zase nejede. takže jsem to moc nevyřešil
Ja sem koupil notabook a kamera my šlo.po čase jsem musel udělat erecovery z disku a kamera my už nejede.stáhnul jsem snad všechny ovladače a ani jeden my nejde.na acer potpoře my vždycky řeknou něco jinýho.jednou je tam ovladač bison a jednou suyin .ve správci zařízení mám neznámé zařízení USB které nechce ani jeden ovladač.ještě mě napadlo když jsem dělal to erecovery tak jsem flashoval bios jestli s tím něco neudělal.zkusil bych tam vrátit ten starej ale nevím jestli to jde,aby se s tím něco nestalo.
ACER Aspire 5104 wlmi
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, taky nechápu, proč měnit bios, když vše z výroby fungovalo... aby to šlo možná líp? a nebo vůbec? ... no ale proto nepíšu... ta verze, která chodí bez problémů je Phoenix 08/03/06.. chodí vše, tzn. i webka a touchpad... chodem mimo, ten touchpad, nemáš ho vypnutý přes kombinaci kláves FN+F7? taky se mi to už stalo...
Acer Aspire 5101 AWLMi, ATI X1300, 2 GB Ram, 120 GB HDD, 15,4" Brilliant LCD, TV - Lifeview Fly DVB-T Duo PCMCIA, WinXP MCE... PC Wizard 2008 1934,41 bodu www.davidhavel.pise.cz