Aspire 5720 zg
Aspire 5720 zg
prosím vás má někdo tohoto krasavce ?Vybírám mezi několika Acery a tento asi "bude ta pravá". http://obchod.marketpc.cz/product.php?p ... 96&cat=14&
jak jste s ním spokojeni ?
jak jste s ním spokojeni ?
-
- občas něco napíše
Ja ho mam a sem s nim docela dost spokojenej.hraju na nem Dotu CS atd a jede to f pohode bez lagu aj kdyz mam zaply oboje jako jedno na liste. Jinak budes mit problemy s ovladacema na vsecky ptakoviny co potrebujes takze si je radsi postahuj dopredu, nejtezsi je sehnat na grafiku a na Wifinu...teda pokud nechces mi ty trapny visty....jinak sem spokojen:) jen mi jeste porad blbne zvuk uz sem skousel reinstal woken a a vseho aj ovladace chopsetu a vseho a porad nekdy blbne takze to bude asi HW problem ale nece se mi ho hned zbavovat pac servis trochu trva, ale ve hrach to nedela tak nevim:( jinak obrazovka tlacitka a vsechno je ok tak sem pak napis jak ses s tim popral....a kdyby nakej problem tak to sem napis taky mi trvalo nez sem vychytal vsechny mouchy ))) aj naky ovladace....mam odkaz na grafiku
V tom odkazu je nepřesnost, tento note má čipovou sadu GL960 - FSB533MHz... viz http://www.acer.cz/public/page4.do?sp=p ... nu57_48117
Momentálně Acer Extensa 5620G, DDRII 2x1GB , HDD 160GB SATA, ATI Radeon HD2400XT 256MB, Vista 64bit Ultimate
Až mně to překvapilo, fakt dobře...
Na desktopu mám XP a na notebooku asi nechám Visty. Myslel jsem podle reakcí zde na fóru, že s Vistama to nepojede, ale zatím ok.
Image mám jak s XP, tak s Vistama.
Na desktopu mám XP a na notebooku asi nechám Visty. Myslel jsem podle reakcí zde na fóru, že s Vistama to nepojede, ale zatím ok.
Image mám jak s XP, tak s Vistama.
Momentálně Acer Extensa 5620G, DDRII 2x1GB , HDD 160GB SATA, ATI Radeon HD2400XT 256MB, Vista 64bit Ultimate
-
- občas něco napíše
co to je ten 3d mark 06??:D .....neni zac ....jo taky si tam chcu hodit jeste giga ramky jak sezenu penize takze tak do mesice jen nevim jesi kdyz to hodim do servisu jesi mi tam tu ramku daj zadara nebo kolik budou chtit nebo jesi kdyz si to udelam sam jesi neztratim zarucak....a nebo kdyz si to udelam od profika s papirama ze k tomu dostanu jesi nepropadne zarucak....jiank visty nemusim tak sem tam chtel kazdopadne XP
wlastizrad píše:co to je ten 3d mark 06??:D .....neni zac ....jo taky si tam chcu hodit jeste giga ramky jak sezenu penize takze tak do mesice jen nevim jesi kdyz to hodim do servisu jesi mi tam tu ramku daj zadara nebo kolik budou chtit nebo jesi kdyz si to udelam sam jesi neztratim zarucak....a nebo kdyz si to udelam od profika s papirama ze k tomu dostanu jesi nepropadne zarucak....jiank visty nemusim tak sem tam chtel kazdopadne XP
RAMku si tam hod sám,v servisu by si dal za to málem tolik, co stojí ten modul.Co se týče záruky,jestli ti to zatím jelo bez problému,tak to už vydrží.
A ten 3D mark06 ? Nejtěžší zátěžový test grafiky jaký můžeš počítači provést.Na konci testu se ti zobrazí výsledek jaký počítač dosáhl (v tomto případě přes internet).Porovnává se tím výkon mezi počítači.Čím více bodů,tím lépe.
Tak ten můj vydrží na baterku 2h50min, při nastavení na režim prezentace(nevypíná se displej, ani disk a noťas je pořád zaplej)
FSC Amilo Xa 1526, Turion 64 X2 TL60/ 17" WXGA+ CV/ N7600/ 2GB/ 2x SATA 160GB/ DVD±RW +DL/ WiFi/ BT/ VIS HP
ACER Aspire 5720-102G16 Duo-T7100 1,8/2x1024/160/15.4in CB/DVD±RWdl/5v1/WF/VistaHP
ACER Aspire 5720-102G16 Duo-T7100 1,8/2x1024/160/15.4in CB/DVD±RWdl/5v1/WF/VistaHP